info[]surfplaza.be
Seks en relatie
jouw gids naar de hartstocht
Je bevindt je hier: startpagina > seks en relatie > 10 seksspeeltjes die je in huis moet hebben!
10 seksspeeltjes die je in huis moet hebben!
Gepubliceerd op 14 juni 2015, 12:53 uur
Kan je seksleven wel een opkikkertje gebruiken? Er zijn tal van speeltjes op de markt die je hiermee kunnen helpen, maar aan welke heb je nu het meeste plezier? Wij zetten tien van de beste sextoys van dit moment voor je op een rij.

1. Fun Toys G-Vibe 2

De Fun Toys G-Vibe 2 is de ultieme vibrator die zowel door mannen als door vrouwen gebruikt kan worden. Het toestel heeft maar liefst drie motoren die ervoor zorgen dat zowel de twee punten als het handvat voor het nodige plezier kunnen zorgen. De twee punten laten vrouwen kronkelen van genot, terwijl het handvat aan het andere uiteinde dan weer zorgt voor een prostaatmassage bij de mannen. Twee voor de prijs van één dus!

g-vibe2

2. Cobra Libre II

Als je de Cobra Libre II voor je ziet liggen, lijkt hij een beetje op een stofzuiger. En dat klopt eigenlijk ook in zekere zin. Dit speeltje voor mannen schuif je over het uiteinde van de penis en laat je dan vibreren in verschillende standen en snelheden. Het kan dan ook perfect gebruikt worden bij het masturberen, maar ook samen met je partner kan dit voor een extra dimensie zorgen. Zo kan je een handjob krijgen terwijl je partner met beide handen nog heel wat andere dingen kan doen.

cobra-libre-2

3. Jimmyjane Hello Touch Wearable Vibrator

Als je de Jimmyjane Hello Touch voor het eerst ziet liggen, ga je niet meteen aan een seksspeeltje denken, maar eerder aan een science fiction-film of een bezoekje aan het ziekenhuis. Wanneer je er echter mee aan de slag gaat, zullen je gedachten snel een andere kant opgaan. Deze vibrerende vingerhulzen zullen je handwerk naar een niveau tillen dat je partner nog nooit heeft meegemaakt. Strelingen zullen sensueler dan ooit worden, en het echte handwerk, dat wordt pas echt van topkwaliteit.

wearable-vibrator

4. JimmyJane Form 2

Met de Form 2 van JimmyJane haal je de meest krachtige clitorisstimulator op de markt in huis. In elk oortje zit een motortje ingebouwd, en dankzij de flexibiliteit van beide uiteindes, kan je ze naar hartenlust samenknijpen en rond je clitoris bewegen voor een heerlijk sensuele ervaring.

form-2

5. Mio Cock Ring

De Mio Cock Ring is, zoals de naam het al doet vermoeden, een speeltje voor de heren onder ons, maar vrouwen kunnen er zeker mee van profiteren. Deze penisring is super zacht, extreem flexibel en vooral ook enorm krachtig. Het speeltje zorgt bij de man voor extra lange erecties, en trilt tegelijkertijd natuurlijk ook zalig voor de vrouw. Een win-winsituatie dus! En dankzij vijf verschillende trillingsniveaus en patronen, is deze penisring geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

mio-cock-ring

6. Bubble Love

Een bad nemen zal nooit meer hetzelfde zijn met de Bubble Love. Vergeet badeendjes of douchekoppen, de Bubble Lover produceert een enorme hoeveelheid aan bubbels die zorgen voor het beste onderwaterorgasme dat je ooit hebt beleefd. Wil je tegelijkertijd ook intern bevredigd worden? Hecht dan simpelweg de Dilly attachment aan je Bubble Love, voor de ultieme onderwaterbeleving.

bubble-love

7. Doxy Massager

De Doxy Massager is hét sensuele massagetoestel bij uitstek. Het toestelletje heeft twee standen: hevig en extra hevig. En dat zegt al genoeg denken we? Om te beginnen raden we aan om met de laagste stand te beginnen, maar eens je dat gewoon bent, kan je een stapje hoger schakelen voor het ultieme genot. De Doxy Massager heeft daarnaast ook een extra grote, en vooral heel erg zachte kop, om je zonder probleem in hogere sferen te brengen. Het prijskaartje ligt misschien iets hoger, maar we kunnen het jullie verzekeren: het is de prijs helemaal waard!

doxy-massager

8. Je Joue Fifi

Je Joue Fifi is een stapje meer dan een standaard bullet of een vibrator. Dankzij zijn drie uitstulpingen is dit het ideale speeltje voor vrouwen die graag tegelijkertijd vaginaal en via hun clitoris gestimuleerd worden. Je Joue Fifi is dus de perfecte toy voor een avondje alleen in bed, maar kan zeker ook gebruikt worden tijdens de seks met je partner. Want stel je maar eens voor dat je al op twee plekken tegelijkertijd gestimuleerd wordt, en er dan nog altijd een handje vrij is!

fifi

9. We Vibe II

Als je graag als koppel eens wil experimenteren met seksspeeltjes, dan is de We Vibe ideaal om je nieuwe avontuur mee te beginnen. Dit toestel, inmiddels toe aan versie II, werkt het best wanneer je effectief met mekaar aan het vrijen brengt. De vleugels worden ingebracht bij de vrouw, waarna je als koppel samen aan de slag gaat. Je kan tijdens de eerste keer heel langzaamaan beginnen, maar met negen verschillende snelheden en veel verschillende pulsen kan je het er al heel snel wat pittiger aan toe laten gaan. Wanneer je de We Vibe II uittest als allereerste speeltje, kunnen we je verzekeren dat het niet je laatste zal zijn!

we-vibe

10. Magic Wand

In een top-10 van seksspeeltjes, kan de absolute klassieker natuurlijk niet ontbreken. De Magic Wand is het ideale gezelschap voor een heerlijke massage down-under. Het speeltje mocht dan wel oorspronkelijk op de markt komen als massagehulpje voor een zere rug, de vrouwen die het gebruikten, zagen al heel snel andere mogelijkheden. En het is dan ook als vibrator dat de Magic Wand zijn grootste succes kent.

magic-wand
Lees hier hoe je je seksspeeltjes best schoon kan houden.