info[]surfplaza.be
Seks en relatie
jouw gids naar de hartstocht
Je bevindt je hier: startpagina > seks en relatie > instagram-babes
24 hotties om te volgen op Instagram
Gepubliceerd op 5 april 2015, 13:53 uur
Nog wat nieuwe eye candy in je Instagram-feed nodig? Twee dozijn hete suggesties!

1. Holly Peers

Engels glamourmodel (geboren 30 juli 1987) dat bekendheid verwierf als Page3-girl en door semi-blote shoots in Nuts en Loaded. 165.000 liefhebbers van ronde vormen volgen haar op de voet via Instagram.


2. Georgia Salpa

Iers fotomodel (geboren 14 mei 1985), door wier ranke lijf Grieks bloed stroomt. Werd vooral bekend dankzij de celebrity-versie van Big Brother in Engeland. Heeft een behoorlijke schare Instagram-fans (+ 350k).


3. Aarika Wolf

Ondergoedmodel dat vooral gekend is als ex van singer-songwriter Calvin Harris. Goed voor meer dan 180.000 Insta-volgelingen.


4. Niykee Heaton

Zuid-Afrikaanse zangeres die covers plaatste op YouTube en daarmee een platencontract binnensleepte. Al zullen haar looks ook wel meegeholpen hebben. Daar kunnen we op Instagram veelvuldig van genieten (samen met 1,2 miljoen andere aanbidders). Zie ook deze bloemlezing van haar heetste Instagram-pics.

 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door Niykee Heaton (@niykeeheaton) op


5. Irina Shayk

Russisch model (geboren 6 januari 1986), met een enigszins exotisch uiterlijk. Sinds 2007 schittert ze jaarlijks in Sports Illustrated Swimsuit Issue. Daarnaast speelde ze de rol van Megara in de avonturenfilm Hercules uit 2014. Bekend maakt bemind: bijna 3 miljoen Instafans heeft deze dame inmiddels.

 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door irinashayk (@irinashayk) op


6. Danielle Sharp

Britse blondine met een lieflijk gezicht en een onvervalste Britse boezem. Omschrijft zichzelf als 'occasional glamour model'. Poseerde voor zowat alle bekende blaadjes in Engeland (FHM, Loaded, Nuts, Front enz.) en sierde enkele malen de beroemde derde pagina.

 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door Danielle Sharp (@danielleksharp) op


7. Cindy Prado

Perfectie uit Miami, met, naar eigen zeggen, "a Cuban booty and Spaniard face and eyes". Voor wie niet dagelijks op South Beach komt, waar je haar met wat geluk tegen het welgevormde modellenlijf loopt, is er plenty hot stuff van haar op Instagram.

 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door Cindy Prado (@cindyprado) op


8. Faith Picozzi

Ben je into ginger, bleek, met wat sproetjes, én stylish, volg dan deze dame. Nog relatief onbekend, maar het beminnen waard.


9. Emily Ratajkowski

Heerlijkheid uit Gone Girl. Goed voor 142.000 likes voor een toplessfoto (wel ene met de handjes ervoor, het blijft Instagram tenslotte).


10. Carly Baker

Verwierf naam en faam als 'ring girl' uit het Ultimate Fighting Championship, de Champions League van het MMA (Mixed Martial Arts), in Brazilië. Het UFC noemt deze bevalligheden ook wel 'Octagon Girls' en die oogsten dikwijls meer applaus dan de kooivechters zelf. Carly is model, danseres, actrice en zo, én personal trainer. Op haar Instagram bewijst ze alleszins in shape te zijn.


12. Celine Schraepen

Een 'grambabe' van Vlaamse makelij. Deze 23-jarige schooljuf uit Limburg begint met 659.000 volgelingen stilaan een wereldster te worden! Een prestatie waarmee ze zomaar even beroemde landgenoten als Stromae, Astrid Bryan en Vincent Kompany voorbij steekt. Schraepen dankt haar populariteit vooral aan het feit dat ze zich twee jaar geleden ging toeleggen op modefoto's. Sindsdien kunnen we de knappe brunette regelmatig bewonderen in bikini en sexy lingerie. Ook haar workout-video's, waarin ze ons toont hoe ze haar strakke lijf behoudt, blijken een hoge like-factor te hebben.


13. Victoria Nguyen (@victoriamynguye)

Aziatische gymbabe woonachtig te L.A. Schroomt niet om op haar weelderige vormen (zowel voor als achter) in alle pracht te etaleren. Al dan niet met tepelafplakkertjes.

 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door VICTORIA MY NGUYEN (@victoriamynguyen) op


14. Haylie Noire (@haylienoire)

Deze juffrouw omschrijft zichzelf als 'fitness addict' en 'lingerie freak'. Dankzij dat eerste heeft zij een waarlijk formidabele derrière en dankzij het tweede kunnen we daar ook volop van genieten. De rest aan haar is trouwens ook 'Hayliluja'.

 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door Haylie Noire (@haylienoire) op


15. Devin Brugman (@devinbrugman)

Het maakt niet zoveel uit welke stof of welke kleur, als ie gedragen wordt door Devin Brugman oogt elke binkini prachtig. Haar exotische look (een combi van Duits, Spaans, Engels, Iers en Filipijns bloed) en perfecte vormen maken van haar een ware bikiniqueen.


16. Rocky Barnes (@rocky_barnes)

Nog nooit van gehoord zeker? Ze mag alleszins gezien worden, deze 30-jarige beauty, die zich in een videoclip Justin Bierber ('Boyfriend') in de internationale kijker speelde. Op Insta zien we Rocky vooral acteren in zonnige decors met zon, zee, zand en wuivende palmbomen. Het leven is mooi.


17. Sahara Ray (@sahara_ray)

Haar naam eer aandoende, is Sahara Ray gek op zand. En zee. Die passie heeft haar toch maar mooi een carrière als swimwear-model opgeleverd.


18. Blanca Padilla (@blaancapadilla)

Bloedmooi 20-jarig Spaans modemodel, vooral gekend als het gezicht van Dolce & Gabbana.


19. Hailey Clauson (@haileyclauson)

Leende haar aangename snoet al aan Dsquared2, Jill Stuart en Gucci. Op Instagram krijgen we, naast hoogtepunten uit haar shoots, een kijkje in het jachtige, glamoureuze dagelijks leven van dit supermodel.


20. Martha Hunt (@marhunt)

Victoria's Secret-model dat haar 1,3 miljoen volgers regelmatig van prettige plaatjes voorziet, zowel van voor als achter de schermen.


21. Denise Schaefer (@deniseschaefer)

Soms spijtig (maar ook wel begrijpelijk) dat Instagram preuts is. Maar ook (schaars) gekleed biedt dit Amerikaanse model veel genietbaars.


22. Emily Ratajkowski (@emrata)

De schoonheid van actrice en model Emily Ratajkowski is niet in woorden te vatten. Daarom verwijzen we je best naar haar Instagram-account, waar je deze deerne met Poolse roots volop kan bewonderen in de setting van haar glamourrijke leventje.


23. Gabriella Lenzi (@gabriellalenzi)

Braziliaanse, fitte selfiequeen die bijna dagelijks een leuk plaatje post.


24. Alyssa Arce (@miss_alyssaarce)

Half Amerikaans, half Honduraans en voorzien van fraaie rondingen. Ook deze voormalige playmate mag niet in je Instagram-feed ontbreken. Liken maar!