Seks en relatie
jouw gids naar de hartstocht
Je bevindt je hier: startpagina > seks en relatie > gay > male photography: 10 niet te missen instagram-accounts
Male photography: 10 niet te missen Instagram-accounts
Gepubliceerd op 28 september 2020, 15:53 uur
Ook liefhebbers van mannelijk schoon komen op Instagram volop aan hun trekken. Je moet op dat gigantisch grote sociale platform alleen even de juiste plekjes weten te vinden. Wij helpen je een handje met deze tien Instagram-accounts gewijd aan mannelijke (naakt)fotografie.

@G.raf.r

René Albers is een Nederlandse fotograaf met een eigen studio. Zijn portfolio omvat kunstzinnige fotografie, zowel indoor als outdoor.

@Ufmale

Umberto Federico is een fotograaf gevestigd in München en gespecialiseerd in het kieken van jonge mannelijke modellen. De underwear-shots laten soms weinig aan de verbeelding over, waarom Instagram een leeftijdsbeperking op het account heeft ingesteld. Je moet dus wel op Instagram ingelogd zijn om de foto's te kunnen zien.@Spectrumvog

Spectrum VoG is een vereniging ter promotie van de LGBTIQ-cultuur in de Duitstalige gemeenschap van België. Het account bevat licht-erotische zwartwit-fotografie, veelal met modellen uit deze regio.

@Malemodelnl

De website Malemodel.nl bestaat al vele jaren en biedt een enorme collectie en erotische foto's en video's van gespierde mannen, overigens niet uitsluitend Nederlandse modellen. Om de naaktbeelden te zien moet je een betaald lidmaatschap nemen. Het Instagram-account bevat een kleine selectie van het aanbod, terwijl de stories een kijkje achter de schermen gunnen.

@Gertlammers

Gert Lammers is een veelzijdig fotograaf met een voorkeur voor artistieke naaktfotografie, waarbij zijn grootste inspiratiebron de (klassieke) beeldhouwkunst is. De nadruk van zijn beelden ligt altijd op de poses en minder op het model zelf. 

@Rowindreef

De Amsterdammer Rowin Dreef toverde al honderden mannelijke, meest gespierde modellen uit heel Europa voor zijn camera. Op zijn Instagram-account krijg je regelmatig een update van zijn werk. 

@Rhphotography.portraits2

Richard van den Heuvel is een Nederlandse fotograaf gespecialiseerd in natuur- urbex- en portretfotografie. Op zijn portraits-account vind je tientallen voorbeelden van zijn werk met mannelijke modellen. 

Cover-afbeelding: Spectrum VoG