Gay dating
Vind de beste match
Gaypartner.be
Genoeg van al die vluchtige dating-apps? Probeer dan eens deze nieuwe datingsite voor homo- en biseksuele mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Met gecheckte profielen en een telefonisch bereikbare klantenservice.
https://gaypartner.be
  
Gay-Parship
Snel groeiende datingsite met een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Hťt antwoord op de 'vlugge' apps, oftewel een datingdienst voor wie op zoek is naar een serieuze relatie. Aanmelden is gratis, inclusief de test. meer info...
https://nl.be.gay-parship.com
  
ROMEO
Zoek en vind de prins op het witte paard. Gayromeo is opgericht uit frustratie over het lage aantal berichten dat je bij de concurrent mag versturen. Bij GR kan dat gratis en onbeperkt, net zoals de meeste essentiŽle opties er gratis zijn, incl. een mobiele app.
https://www.romeo.com
  
Gaydar
Gaydar bestaat sinds 1999 en is wereldwijd een van grotere gay dating-sites. Als lid kan je gratis van vele der diensten op de site gebruikmaken. Voor onbeperkte toegang moet je echter betalend lid zijn.
https://www.gaydar.net
  
Manhunt
Maak een profiel aan, bekijk het profiel en de foto's van anderen, stuur en ontvang berichtjes en chat met webcam. Kortom, ga op manhunt!
https://www.manhunt.net
  
GayRoyal
GayRoyal is een datingsite die zich focust op het gebruik van video. Zo kan je eenvoudig een webcamfilmpje aan je profiel toevoegen. Veel mogelijkheden zijn gratis te gebruiken.
https://www.gayroyal.com
  
Lesbian
Bilove
Voor als je niet zozeer op zoek bent naar een relatie met een andere vrouw, maar wel eens een date zou willen. Om je fantasie waar te maken, grenzen te verleggen of gewoon ervaringen uit te wisselen.
https://www.bilove.be
G-Dating
Datingwebsite voor homomannen, lesbiŽnnes en biseksuelen in Vlaanderen en Nederland, uitgebaat door Safe Date Networks, dat in ons land diverse nichedatingsites beheert.
https://www.g-dating.be
   
  CategorieŽn
  Datingsites vergelijken
  Surfplaza Magazine
  Randlinks
Grindr
Lokaliseer gays bij jou in de buurt via je smartphone. Populaire app voor iOS, Blackberry en Android.
https://www.grindr.com

Datingsites vergelijken
Informatie en reviews over de populairste datingwebsites in de Benelux.
https://www.dating-sites-vergelijken.nl

Mannenseks.be
De gaysite van Sensoa. Lees alles over liefde, relatie, seksualiteit, veilig vrijen en SOA.
https://www.mannenseks.be