logo info (at) surfplaza.be
Kanalen:  webgidsnieuwsmagazinegezond en fitonline gamesonline shoppen
Populair: 
energieprijzen recepten en keukentips vakantiehuizen klussen bouwen en verbouwen foto's delen
Interieur het zit van binnen
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > interieur ideeŽn
Nederlandstalig
VT Wonen BE wooninspiratie
Blijf op de hoogte van de laatste woontrends, ontdek welke kleurencombinaties werken, ga aan de slag met DIY's en laat je inspireren door shoppings.
https://www.vtwonen.be/wooninspiratie
Livios
Sinds jaar en dag dť online informatiebron voor bouwgraag BelgiŽ, ůůk als het gaat om interieur. Van badkamerverlichting tot succesvol behangen en van lenteschoonmaak tot de beste lamp kiezen.
https://www.livios.be/nl/interieur/
Bouw & Wonen
Nieuws, tips en advies voor een interieur dat bij je past. Daarnaast een interieurgids met bedrijven actief op het gebied van elektra en domotica, interieurontwerp, klimaatbeheersing, keukens, vloeren enzovoort.
http://www.bouwenwonen.net/interieur/
Interieur-inrichting.net
Interieur & Inrichting is een online woonmagazine met inteeurideeŽn, trends en inspiratie. De website wordt bijna dagelijks geŁpdatet met verfrissende dieeŽn, ůůk voor tuin en balkon.
https://www.interieur-inrichting.net
Habitos.be
Alles over wonen: de laatste trends in interieur en design, adviezen en nieuwtjes omtrent (ver)bouwen, verfrissende tuinideeŽn, informatie over duurzaam wonen en een hoekje met inspiratie voor architecten.
https://www.habitos.be/nl/interieur/
Interieurdesigner.be
Online gids omtrent binnenhuisinrichting, met veel tips en inspirerende voorbeelden voor elke smaak.
https://www.interieurdesigner.be
Inrichting-huis.com
Op het Nederlandse Inrichting-huis.com kan je eindeloos veel inspiratie en interieurideeŽn opdoen, van badkamer tot balkon.
https://www.inrichting-huis.com
Welke.nl
Kies je ruimte, stijl en/of kleur, en laat je rijkelijk inspireren door de overeenkomstige foto's die anderen hebben geŁpload en becommentarieerd.
https://www.welke.nl
Engelstalig
House Beautiful
House Beautiful zit barstensvol interieurinspiratie. Met ideeŽn, hometours, renovaties en makeovers. Dwaal eindeloos door al het fraais wat topdesigners te bieden hebben.
https://www.housebeautiful.com/design-inspiration/
Houzz.com
Gluren bij de buren of eigenlijk bij iedereen. Eindeloos veel inspiratiefoto's voor de inrichting van alle kamers in je huis.
https://www.houzz.com/photos/home-design-ideas-phbr0-bp~
Dwell
Welke ruimte van je woning je ook wenst in te richten, dit Amerikaanse online magazine bruist van de verfrissende woonideeŽn, met de focus op design en architectuur.
https://www.dwell.com
Dezeen
Dezeen is een van 's werelds populairste en meest invloedrijke architectuur-, interieur- en designmagazines. Dompel je onder in de mooiste interieurideeŽn.
https://www.dezeen.com/interiors/
Apartment Therapy | Home Tours
Andermans huizen vormen de beste wooninspiratie. En stiekem binnengluren is niet nodig: op deze (Amerikaanse) site tonen trotse bezitters van appartementen hun fraaie interieurs.
https://www.apartmenttherapy.com/collection/tours
Home-designing.com
Online magazine met knappe en soms niet-alledaagse staaltjes woondesign.
http://www.home-designing.com
Dornob Design
Magazine over bijzondere architectuur en interieurs, origineel design in meubilair, toebehoren en materiaal. Laat je verrassen en inspireren.
https://dornob.com
Zelf ontwerpen
Roomsketcher
CreŽer een virtuele kopie van je huis en plaats er meubelstukken en attributen in. Via deze knappe webapplicatie krijg je een heel realistische blik op je (mogelijk) nieuwe interieur.
https://www.roomsketcher.com
Floorplanner.com
Floorplanner is een knappe online tool om eenvoudig interactieve plattegronden te maken en te delen. Teken je plattegrond en bekijk die in 3D. Eťn huis ontwerpen is gratis, voor meerdere moet je een betalend account nemen.
https://nl.floorplanner.com
Roomstyler
Interieurdesign-community met een 3D-roomplanner. Ontwerp je eigen kamer en deel die met andere communityleden. Struin door de vele fraaie ontwerpen en doe ideeŽn op.
https://roomstyler.com/3dplanner
  Gerelateerd
interieurblogs bouwen kot zoeken immobiliŽn klussen foto's designblogs
  Magazine
De 13 beste woon- en interieurblogs

De 12 beste sites voor interieurinspiratie

Interieurdeco van eigen bodem in The Belgian Design Lab

IKEA: eindelijk is de Belgische webshop online

  Randlinks
30 verschillende interieurstijlen
Heb je eigenlijk enig idee wat jouw eigen smaak op interieur gebied is en hoe je deze succesvol toepast in jouw huis? Laat je leiden door deze 30 stijlen.
https://makeover.nl/inspiratie/interieur-stijlen/

Lampen24.be
Meer dan 20 jaar geleden begonnen als familiebedrijf (Lampenwelt) en inmiddels een van Europa's grootste lampenwinkels, met een assortiment van rond de 30.000 producten.
https://www.lampen24.be

Kudzu eco webshop
Unieke ecologische producten die plezieren en besparen. Producten die bijdragen tot een beter milieu. "Bij Kudzu ontdek je dat ecologisch gaan leven helemaal niet saai of oubollig hoeft te zijn."
https://www.kudzu.be/nl/
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2023 ∑ Privacy & contact