logo info (at) surfplaza.be
Kanalen:  webgidsnieuwsmagazinegezond en fitonline gamesonline shoppen
Populair: 
energieprijzen recepten en keukentips vakantiehuizen klussen bouwen en verbouwen foto's delen
Interieur het zit van binnen
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > interieur ideeŽn
Inspiratie
Woonblog.be
Verfrissende ideeŽn op het gebied van interieur, deco, vintage, huisdieren en tuin. Met veel foto's, en ook nog eens gegoten in een smaakvol design!
https://woonblog.be
Houzz.com
Gluren bij de buren of eigenlijk bij iedereen. Eindeloos veel inspiratiefoto's voor de inrichting van alle kamers in je huis.
https://www.houzz.com/photos/home-design-ideas-phbr0-bp~
Dwell
Welke ruimte van je woning je ook wenst in te richten, dit Amerikaanse online magazine bruist van de verfrissende woonideeŽn, met de focus op design en architectuur.
https://www.dwell.com
Apartment Therapy | Home Tours
Andermans huizen vormen de beste wooninspiratie. En stiekem binnengluren is niet nodig: op deze (Amerikaanse) site tonen trotse bezitters van appartementen hun fraaie interieurs.
https://www.apartmenttherapy.com/collection/tours
Freshome
Je kijkt je ogen uit op deze website vol van bijzondere staaltjes binnenhuisinrichting en architectuur.
https://freshome.com
Home-designing.com
Online magazine met knappe en soms niet-alledaagse staaltjes woondesign. Onder 'House Tours' wandel je, fotogewijs, door de meest bijzondere optrekjes ter wereld.
http://www.home-designing.com
Dornob Design
Magazine over bijzondere architectuur en interieurs, origineel design in meubilair, toebehoren en materiaal. Laat je verrassen en inspireren.
https://dornob.com
Materialicious | Furniture
Links naar websites waar je bijzonder meubilair kan bekijken.
http://www.materialicious.com/tags/furniture/
Welke.nl
Kies je ruimte, stijl en/of kleur, en laat je rijkelijk inspireren door de overeenkomstige foto's die anderen hebben geŁpload en becommentarieerd.
https://www.welke.nl
Juxtapost
Ontdek en deel trends en stijlen via deze Pinterest-achtige website. Bij elke foto wordt ook het betreffende kleurenpalet weergegeven.
http://www.juxtapost.com
Nieuws en tips
Bouw & Wonen
Nieuws, tips en advies voor een interieur dat bij je past. Daarnaast een interieurgids met bedrijven actief op het gebied van elektra en domotica, interieurontwerp, klimaatbeheersing, keukens, vloeren enzovoort.
http://www.bouwenwonen.net/interieur/
Habitos.be
Alles over wonen: de laatste trends in interieur en design, adviezen en nieuwtjes omtrent (ver)bouwen, verfrissende tuinideeŽn, informatie over duurzaam wonen en een hoekje met inspiratie voor architecten.
https://www.habitos.be/nl/interieur/
VT Wonen
Via de website van dit Nederlandse tijdschrift blijf je op de hoogte van de nieuwe woonstijl en designtrends. Doe wooninspiratie op met kleuradvies, tips en trends, woonnieuws en een handige basiclijst.
http://www.vtwonen.nl
Interieurdesigner.be
Online gids omtrent binnenhuisinrichting, met veel tips en inspirerende voorbeelden voor elke smaak.
https://www.interieurdesigner.be
Online cursus interieur
Je huisje inrichten. Een leuke uitdaging, maar hoe begin je eigenlijk en waar moet je op letten? Deze Nederlandstalige cursus leert je de basisbeginselen van woninginrichting en -decoratie.
http://www.oddity.nl/workshop/interieur.asp
Zelf ontwerpen
Roomsketcher
CreŽer een virtuele kopie van je huis en plaats er meubelstukken en attributen in. Via deze knappe webapplicatie krijg je een heel realistische blik op je (mogelijk) nieuwe interieur.
https://www.roomsketcher.com
Floorplanner.com
Floorplanner is een knappe online tool om eenvoudig interactieve plattegronden te maken en te delen. Teken je plattegrond en bekijk die in 3D. Eťn huis ontwerpen is gratis, voor meerdere moet je een betalend account nemen.
https://nl.floorplanner.com
Roomstyler
Interieurdesign-community met een 3D-roomplanner. Ontwerp je eigen kamer en deel die met andere communityleden. Struin door de vele fraaie ontwerpen en doe ideeŽn op.
https://roomstyler.com/3dplanner
  Gerelateerd
interieurblogs bouwen kot zoeken immobiliŽn klussen foto's designblogs
  Shopping
MUNO, webshop voor een warm en groen interieur

Interieurdeco van eigen bodem in The Belgian Design Lab

IKEA: eindelijk is de Belgische webshop online

Bohero: koken, tafelen en wonen in stijl

Light Gallery: experts in verlichting

Klium.be: professioneel gereedschap voor vakmannen en doe-het-zelvers
  Randlinks
Ugly Belgian Houses
Waarin een klein, bouwgraag landje groot kan zijn: lelijke huizen! Op deze site worden ze keurig opgelijst. Bijna elke dag een nieuwe - zoals de beheerder het noemt - 'monsters van huizen'.
https://uglybelgianhouses.tumblr.com

Lampen24.be
Meer dan 20 jaar geleden begonnen als familiebedrijf (Lampenwelt) en inmiddels een van Europa's grootste lampenwinkels, met een assortiment van rond de 30.000 producten.
https://www.lampen24.be

Kudzu eco webshop
Unieke ecologische producten die plezieren en besparen. Producten die bijdragen tot een beter milieu. "Bij Kudzu ontdek je dat ecologisch gaan leven helemaal niet saai of oubollig hoeft te zijn."
https://www.kudzu.be/nl/
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2021 ∑ Privacy & contact