info[]surfplaza.be
Gezond en fit
voor een betere lifestyle
Je bevindt je hier: startpagina > gezond en fit > fruitvs.com: fruitsoorten met elkaar vergelijken
Fruitvs.com: fruitsoorten met elkaar vergelijken
maandag 19 juni 2017, 08:21 uur
vergelijk fruit
Er zijn vele soorten fruit en bijna allemaal zijn ze gezond en een prima bron van antioxidanten, vitaminen, mineralen en vezels. Die helpen je immuunsysteem te versterken en zijn goed voor je algehele welzijn.

En toch: de ene vrucht is de andere niet. Als je een speciaal dieet volgt, bijvoorbeeld om af te vallen of om te herstellen van een ziekte, is het belangrijk om de voedingswaarde van een vrucht te kennen. Dan weet je precies welk fruit jou optimale gezondheidsvoordelen levert. De site Fruitvs.com is een prima hulpmiddel daarbij.

Op het Engelstalige Fruitvs.com kan je razendsnel twee stuks fruit met elkaar vergelijken. De site vergelijkt ze op basis van voordelen voor de gezondheid, het algehele welzijn, maar bijvoorbeeld ook voor huid en haar. Daarnaast krijg je tot in detail de voedingswaarden voorgeschoteld (micronutriŽnten, vitaminen, mineralen, vetten, calorie- en waterhoeveelheden enzovoort), allerlei karakteristieken, feitjes, en advies over wanneer je de vrucht het beste kan eten.De site heeft ook categorieŽn fruit gemaakt. Handig voor als je niet zo goed weet welke soorten fruit het beste passen in bijvoorbeeld een lage-calorieŽndieet. Let op: boven de zoekbox vind je bij 'Category!' nog veel meer categorieŽn, ook voor concrete gezondheidsdoelen als afvallen, anti-aging, hartgezondheid of het verbeteren van de spijsvertering.

Tot slot kan je ook op zoek gaan naar het meest ideale fruit voor jouw dieet. Via 'Highest' of 'Lowest' vind je het fruit met bijvoorbeeld het hoogtste of juist laagste suikergehalte.

De beste fruitsoort?

Fruitvs.com vertelt je niet wat nou in het algemeen de beste fruitsoorten zijn, maar daar is intussen heel wat onderzoek naar gedaan. Genoeg om te weten dat blauwe bessen, kiwi's, aardbeien, bananen, avocado's, bosbessen, abrikozen, wilde kersen, bramen, grapefruit, ananas, mango en sinaasappelen tot de gezondste stukken fruit op aarde behoren. Het zijn stuk voor stuk superfoods die wonderen doen voor je algehele gezondheid.

Bezoek Fruitvs.com.