Magazine

Webshop: online koffie bestellen bij Koffiemarkt.be

Een koemmeke koffie is voor velen dé manier om de dag goed te beginnen én door te komen. Daarom zorg je best dat je genoeg van dit welriekende goedje in huis hebt. Koffiemarkt.be maakt het je daarbij wel heel gemakkelijk. Daar koop je de beste koffies van A-merken gewoon online en worden ze netjes bij je thuisbezorgd. En door in grote aantallen te bestellen, ben je ook nog eens voordeliger uit.

 

Aanbod

 

Webshop Koffiemarkt.be verkoopt bonen, capsules, pads en gemalen koffie van de betere merken, waaronder illy, Segafredo, Grand Maestro Italiano, Dolce Gusto, Lavazza en Celeste d’Oro.

 

 

Let wel, je kan er enkel de koffieproducten kopen en niet de machines, al heeft de winkel wel een assortiment illy-apparaten.

 

Koffie naar jouw maak

 

De site biedt ook een uitgelezen kans om nieuwe koffies te ontdekken. Zo kan je het assortiment doorzoeken op koffiesoort, intensiteit en smaak. Heb jij een boontje voor bloemig, chocolade of notig? Dan serveert Koffiemarkt.be jou de beste koffies in die smaak.

 

Je kan er ook voordelige proefpakketten kopen en er is ook gedacht aan iets lekkers voor bij de koffie: chocolade, koekjes en toppings.

 

Goedkoper dan in de gewone winkel?

 

Volgens de uitbaters van de site worden de producten vaak ver onder winkelwaarde aangeboden. Steekproefgewijs zien we dat de prijs vaak inderdaad iets onder die in de gewone winkel ligt, maar je moet natuurlijk ook rekening houden met de verzend- en bezorgkosten.

 

Daarom is de site vooral voordelig als je in grotere hoeveelheden inslaat. Je geniet dan extra stukkorting door de bulk en vanaf 20 euro aan totale koopwaarde betaal je geen verzend- en bezorgkosten meer.

 

Praktisch

 

Koffiemarkt.be is actief sinds 2015, opereert en levert vanuit het Limburgse Lummen en is BeCommerce-gecertificeerd. Ze bieden een klantenservice per mail en telefoon.

 

Slotsom

 

Koffiemarkt.be heeft groot aanbod koffie en toebehoren van grote merken, mooi uitgestald op een gebruiksvriendelijke website. Maar het echte voordeel ervaar je alleen als je grotere hoeveelheden koffie koopt, waarvoor de site dan ook primair bedoeld is.

 

www.koffiemarkt.be

Laatste reacties