Magazine

Webshop: Streekmarkt.be, Belgische streekproducten en delicatessen

Wat doe je als je Bourgondiër pur sang én computerprogrammeur bent? Dan begin je een online winkel in streekproducten en delicatessen! Althans, dat is wat Bert Vissers uit het Limburgse Bilzen tien jaar geleden deed. Hij combineerde zijn passies tot Streekmarkt.be, een webplatform voor de liefhebber van ‘slowfood’ uit eigen streek. Gentse waterzooi, Antwerpse jenever, speculoos, Grootmoeders Koffie, pepermunthoning, Stroop van Vrolingen, Breugelkaas uit Peer, … Jawel, op Streekmarkt.be komt ambachtelijk-culinair België je in volle glorie tegemoet.

 

Aanbod

 

Het aanbod op Streekmarkt.be komt van een veertigtal aangesloten producenten uit heel België (doch vooral Vlaanderen), die eerlijke, ambachtelijke producten vervaardigen welke niet al in alle winkelrekken te vinden zijn. Vaak doen deze producenten zelf weinig aan promotie. Streekmarkt.be biedt hun een platform om hun lekkernijen virtueel in de kijker te zetten. En daardoor kan jij in enkele muisklikken kennismaken met tientallen bijzondere delicatessen van 100% Belgische makelij. Denk daarbij aan broodbeleg (zoals leverpastei, vleeswaren, confituur en stroop), verwenproducten (advocaat, biscuits, macarons, en natuurlijk bonbons en chocolade) en dranken.

 

 

Streekmarkt.be heeft eenvoudige, maar functionele website voor desktop en mobiel. De site laat je ook nader kennismaken met de producenten. En via Google Maps kan je ontdekken welke producten letterlijk in jouw streek gemaakt worden.

 

Geschenken

 

Een webshop als Streekmarkt.be is natuurlijk ideaal voor het vinden van een origineel én smakelijk cadeau. De site heeft een speciale geschenkensectie met kant-en-klaar gevulde cadeaumanden. Je kan eventueel ook zelf een geschenkmand samenstellen in een verpakking naar wens. Daarnaast zijn er geschenkbonnen verkrijgbaar.

 

Bestellen en betalen

 

Om te bestellen moet je je eerst even registreren als klant. De verzendingskosten bedragen € 4 in België en € 5 voor bestellingen vanuit Nederland. Gratis verzending vanaf 30 euro. Levering (aan huis of op een afhaalpunt) binnen 1-3 werkdagen in België en 2-5 werkdagen in Nederland.

 

www.streekmarkt.be

Laatste reacties