Magazine

Webshop: Allnuts.be, ambachtelijk gemaakte noten

Allnuts is een ambachtelijk familiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in noten en gedroogde vruchten. Dat ambacht en digitale ontwikkelingen prima samengaan, bewijst hun webshop, waar je een ruim assortiment producten vindt om je lekkere trek op een gezonde manier te stillen.

 

Het nut van noten

 

Over het nut van noten bestaat geen twijfel. Ze zitten boordevol gezonde vetten, eiwitten en vitaminen en mineralen. Dagelijks een handjevol noten doet wonderen voor je gezondheid. Vooral amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, pecannoten, pijnboompitten en natuurlijk walnoten zijn ware superfoods die ook nog eens erg lekker zijn.

 

Eigen branderij

 

Bij Allnuts weet je je verzekerd van noten, zaden en pitten, gedroogde vruchten, granen, kruiden en zelfs chocolade aan de hoogste kwaliteit en versheid. Het familiebedrijf uit Herk-de-Stad heeft een eigen atelier waarin de noten worden geroosterd en de vruchten geconfijt. Wil je nóg een streepje gezonder gaan, dan kan je er tevens terecht voor biologische producten, waaronder ook chocolade, muesli en haver. De overzichtelijke webstek van Allnuts voorziet je bovendien van smakelijke receptideeën.

 

 

Bestellen

 

Bij Allnuts koop je je noten en andere superfoods vanuit je luie zetel en krijg je ze de dag erna thuisbezorgd (mits vóór 13.00 uur besteld). Dat kent één nadeel: je betaalt € 4,95 voor de verzending. Daarom loont het zich wellicht om meteen een voorraadje te bestellen: vanaf 35 euro vervalt de verzendskost.

 

Lekker gezond doen? Go Allnuts!


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.Laatste reacties