Magazine

Tip: meerdere berichten tegelijk van Facebook verwijderen

Er kunnen verschillende situaties ontstaan waardoor je meerdere berichten van je Facebook wilt verwijderen. Een verbroken liefdesrelatie, terwijl op talloze berichten je ex te zien is. Of misschien moet je gaan solliciteren en je zou graag alle feestbeest-foto’s in de prullenbak gooien. Of misschien wil je gewoon een frisse start maken en alle oude berichten verwijderen. Gelukkig gaat dat eenvoudig en maakt Facebook het mogelijk om meerdere berichten tegelijk te verwijderen.

  

Zo doe je dat

 

Om een overzicht te krijgen van al je berichten en de mogelijkheid om er meerdere tegelijk te verwijderen, handel je als volgt.

 

1. Open Facebook.com in de browser op je computer (dus niet in de app);

 

2. Klik linksboven op je profielfoto om je profielpagina (de tijdlijn) te openen;

 

3. Klik bij Berichten (onder Wat ben je aan het doen?) op de knop Berichten beheren;

 

 

4. Wat volgt is een overzicht van al je berichten teruglopend op chronologische volgorde. Je kan per maand meerdere berichten selecteren;

 

 

5. Je kan berichten verwijderen of verbergen. Dat laatste is je optie als je het bericht wel wilt bewaren.

 

6. Klik rechtsboven op de knop Filters om berichten te filteren op jaar, geplaatst door, privacy en/of berichten waarin jij getagd bent.

 

 

Let wel, je kan alleen berichten verwijderen die je zelf hebt geplaatst. Berichten van anderen op jouw tijdlijn kan je verbergen of je verwijdert de tag van jou die iemand anders in het bericht heeft geplaatst.

 

Laatste reacties