Magazine

7 online winkels voor jou en je baby

Word je binnenkort mama of papa, of ben je het onlangs geworden? Dan zal je heel wat spullen in huis moeten halen voor de verzorging van je kersverse kroost. Gelukkig hoef je daarvoor niet steeds op pad. In dit artikel zetten we de beste webwinkels op rij inzake baby, peuter en kleuter.The Baby’s Corner

 

The Baby’s Corner staat voor kwaliteitsvolle, veilige, duurzame en ecologische producten en hippe merken voor mama, baby en kind. Achter de schermen werkt een groot team van bijna uitsluitend mama’s, die je graag van advies voorzien. En met een eigen eco-friendly-label trekt The Baby’s Corner duidelijk de kaart van een duurzaam en ecologisch assortiment om zo bij te dragen aan een betere wereld voor onze kinderen.

 

 

BabyGoodies

 

Babygoodies omschrijft zichzelf als de origineelste babywinkel van België. Sinds 2005 kan je er terecht voor een uitgebreid gamma van baby- en kinderspullen met je eigen naam of tekst. Alle producten worden in eigen atelier bewerkt, zodat je verzekerd bent van een snelle levering.

 

 

Dreambaby

 

Dreambaby is een warenhuis voor toekomstige of nieuwbakken ouders. Je vindt er alles wat je nodig hebt: van babyfoon tot fopspeen, van wieg tot zwemband, van pyjama tot rammelaar, en van prentenboek tot flesverwarmer. Levering aan huis, op één van de 350 afhaalpunten, of in één van de 30 fysieke Dreambaby-winkels.

 

 

Baby Dump

 

Baby Dump heeft in België twee grote fysieke winkels, in Mechelen en Gent, maar je kan ook online door het enorme assortiment aan babykleding en -artikelen struinen. Vóór 19.00 besteld betekent de dag erna al in huis. Bij bestellingen vanaf 20 euro betaal je geen bezorgkosten.

 

 

Blabloom

 

Blabloom is een ecologische babywinkel, opgericht door twee mama’s en hun mannen. De winkel levert producten die met zorg geproduceerd werden, met zo weinig mogelijk schadelijke invloeden. Maar ook afgewerkte producten die zo weinig mogelijk interfereren in de gezondheid van een kind: ademende materialen en stralingsvrije babyfoons bijvoorbeeld. Kortom, duurzame producten waarmee je kind gezond de wereld kan ontdekken.

 

 

Fun.be

 

In 2013 slaan vrijetijdsketen Fun en online speler Fundoo de handen in elkaar. Het resultaat is Fun.be, een webwinkel waar je alles vindt op het gebied van speelgoed, spellen en andere vrijetijdsbesteding. Er is een aparte categorie met een ruim assortiment aan producten voor baby, kind en mama.

 

 

Okaidi

 

Okaidi is een toegankelijk, universeel, kleurrijk en vrolijk kinderkledingmerk. De producten worden zoveel mogelijk uit ecoverantwoorde materialen vervaardigd. In de webwinkel vind je kleding voor kinderen tot en met 14 jaar. Vanaf 40 euro gratis levering.

 

 

Dit is een redactioneel artikel. Wij hebben met geen van de genoemde winkels commerciële banden.

Laatste reacties