info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > bijblijven met bloop, het weblog van grindr
Bijblijven met Bloop, het weblog van Grindr
11 maa 2020 12:12
grindr dictionary
Grindr is sinds jaar en dag 's werelds meest gebruikte datingapp onder homo- en bi-mannen. Voor miljoenen mannen vormt de app een dagelijkse bron van vertier, spanning en verlangen, maar ook van ergernis en teleurstelling. Grindr is een community, een way of life bijna. En voor velen een hardnekkige verslaving. Daar hoort een hippe blog bij, vinden de makers. Het resultaat: Bloop.

Bloop is een luchtig magazine over dating en seks, gaylife, popcultuur, en toch vooral dating en seks. Dit alles met een duidelijke knipoog: het moet toch vooral "funny, sexy or campy" zijn. Je zou Bloop kunnen zien als een bescheiden opvolger van INTO, het populaire online magazine dat Grindr een jaar geleden aan de wilgen hing.

Ben je nog niet zo goed bekend met de wondere wereld van Grindr? Dan biedt Bloop bijvoorbeeld handige posts als Grindr Glossary, waarin je precies leert wat bedoeld wordt met acroniemen, afkortingen en termen als FWB, hosting, jock, LTR, no taps, Raw Only, unicorn en WS.

Naast tips, adviezen, nieuwtjes en video's biedt het blog ook quizzen, zoals "What's your queer superpower?" en "Which queer celeb should you marry?". Tot slot is er de Bloop Babe Of The Week: een Grindr-gebruiker die eens ferm in de kijker wordt gezet.

Het nog prille Bloop moet vooral een site voor n dr Grindr-gebruikers zijn. De redactie roept dan ook op om bijdragen in te sturen: interviews, persoonlijke essays, pozie... Ben je niet zo'n schrijver, dan mag je ook foto's of video's aanleveren.

Dat een datingapp er een weblog op nahoudt, is niet uniek. Ook Tinder heeft naast de razend populaire datingapp een online magazine over het leven binnen en buiten die app: Swipelife.