info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > complimenten geven aan vrouwen
Complimenten geven aan vrouwen: zó doe je dat
vrijdag 27 januari 2017, 15:55 uur
new love
Welgemeende complimenten geven aan vrouwen is nooit verkeerd. Sterker nog, het doet een vrouw goed als mannen complimenten geven over iets waarvoor ze misschien hard heeft moeten werken. Maar niet elke compliment zal in goeden aarde brengen. En soms ligt het er maar net aan hoe je het complimentje overbrengt. Enkele tips.

Vertel haar de waarheid en slijm niet!

Vrouwen weten stiekem best wel goed waarin ze uitblinken of waarin ze opvallen. Ze vinden het echter meer dan prettig om daarin bevestigd te worden. Want de vrouw blijft toch een onzeker wezen... Helemaal fijn vinden ze het als ze worden gecomplimenteerd met iets wat compleet nieuw voor hen is en waarover ze wel moeten nadenken. Een gemeend compliment komt uit jouw hart en met een beetje geluk heeft ze een dergelijk mooi compliment nog nooit eerder gehad! Vertel in alles wel altijd de waarheid en geef geen complimentjes omdat het zo hoort. Vrouwen hebben een antenne voor mannen die niet de waarheid spreken!

Breng complimenten plagend

Een compliment gebruik je niet om een bevestiging te krijgen van haar. Je complimenteert niet om aardig of leuk gevonden te worden door haar. Complimenten die altijd oprecht overkomen zijn de complimentjes die je plagend brengt! Durf je haar te plagen? Dan zit je gebakken! Waarschijnlijk zal je haar aan het lachen brengen en mannen die vrouwen kunnen laten lachen die worden vanzelf aantrekkelijk gevonden! Naast dat voordeel kom je ook nog eens zelfverzekerd over. Vergeet er niet een klein beetje bij te lachen. Anders zou ze kunnen denken dat het compliment een negatieve intonatie heeft.

Beloon haar voor iets waarvoor ze moeite moest doen

Geef je haar een gemeend compliment voor iets waarvoor ze veel moeite heeft moeten doen? Dan is dat goed! Ze zal dit beschouwen als een beloning of als een bevestiging van iets waarover ze zelf niet zo zeker was. Dit soort complimenten pakken vrijwel altijd goed uit. Maar voorkom dat je de zoveelste bent die haar dit compliment geeft. Wees wel creatief of origineel en bovendien altijd oprecht!