info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > aantrekkelijker worden voor vrouwen kan je leren
Aantrekkelijker worden voor vrouwen kan je leren
maandag 30 januari 2017, 16:01 uur
afknappende man
Val je als man tot nu toe nog weinig op bij de vrouwen? Er is goed nieuws voor jou! Want aantrekkelijk worden voor het vrouwelijk schoon kan je leren. Daarvoor hoef je alleen de onderstaande adviezen te lezen en toe te passen op je dates. Mannen die succesvol zijn in de liefde gedragen zich als een echte man. Zo durven zij de leiding te nemen, vrouwen uit te dagen en genieten ze van het leven.

Advies 1: leiding nemen is 'het' ergens naartoe sturen!

Mannen die succesvol zijn in het veroveren van vrouwen hebben allemaal n ding met elkaar gemeen: ze nemen altijd de leiding. Het zit 'm juist vaak in subtiel leidinggeven wat deze mannen zo aantrekkelijk maakt voor het vrouwelijk schoon. En ook jij kan dat leren! Op een date neem JIJ haar ergens mee naartoe en betaal JIJ de rekening. Als zij aan het woord is luister je naar wat ze zegt maar ben JIJ niet bang om haar eens te onderbreken. Ook ben JIJ degene die zo nu en dan eens van onderwerp durft te veranderen. Ook geef JIJ op het hoogtepunt van jullie ontmoeting duidelijk het einde van jullie date aan. Vrouwen willen zich zeker voelen bij een man en genieten wanneer hij de leiding neemt. Zo hoeft zij zich nergens zorgen over te maken of keuzes te maken. Als je de leiding neemt als man heb je de mogelijkheid om 'het' subtiel ergens naartoe te sturen, en dat is naar een volgend afspraakje met jou.

Advies 2: wees blij, vrolijk en geniet van het leven

Blij en vrolijk zijn kan je niet simuleren. Sta je nogal somber in het leven? Werk daar dan aan! Want vrouwen vinden het erg aantrekkelijk aan een man als hij geniet van de dingen die hij doet. Dat betekent dus ook dat je zichtbaar energie haalt uit jouw hobby's, het werk, contacten met vrienden en familie en vooral veel kan lachen. Als je vrolijk bent en kunt genieten, dan werkt dat aanstekelijk op vrouwen.

Advies 3: plaag haar en daag haar uit

Mannen die vrouwen niet durven te plagen zijn onzeker. Mannen die er goed in zijn vrouwen een beetje te plagen en uit te dagen, die staan sterk in hun schoenen. Zij zijn niet bang om afgewezen te worden en ze doen niet hun best om aardig gevonden te worden. De meeste vrouwen worden door mannen naar de mond gepraat en zij voelen zich daardoor zelden uitgedaagd! Vrouwen die door jou worden uitgedaagd en worden geplaagd zullen juist ju proberen te versieren. Zie het daarom als een erg aantrekkelijke eigenschap!