info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > wees onbereikbaar en laat iedereen verliefd op jou worden
Wees onbereikbaar en laat iedereen verliefd op jou worden
dinsdag 17 jan 2017, 13:08 uur
hard to get
Iedereen heeft vast wel in zijn of haar leven die ene onbereikbare liefde gekend... Misschien heb je een poging gewaagd om af te spreken. Of je hebt in ieder geval geprobeerd om in contact met hem of haar te komen maar je kreeg nul op rekest, oftewel geen voet aan wal. Degene bleek onbereikbaar voor jou te zijn... En juist dat intrigeerde jou enorm! Je bleef maar aan degene denken en je werd steeds verliefder. In dit artikel leggen we je uit waarom mensen verliefd op jou worden wanneer jij je onbereikbaar voordoet. En dat allemaal met als doel om die ene persoon, die jij zo leuk vindt, voor je te winnen.

Toon weinig interesse en de kansen rijgen zich aaneen

Dat de liefde zich niet laat leiden is onzin. Je kunt zelf voldoende doen om jezelf in de markt te zetten. Een goede tactiek is nog altijd 'hard to get' spelen. Speel dit spel niet al te hard, want dan bereik je het tegenovergestelde. Het is raar maar waar: des te minder interesse je in iemand toont, des te leuker mensen jou gaan vinden. Natuurlijk gedraag jij je niet arrogant. Integendeel. Dat stoot mensen af. Maar houd het contact ietwat afstandelijk en leg het initiatief bij de ander. Ga niet in op avances en doe net alsof je neus bloedt. Vindt iemand jou echt heel leuk? Dan zorgt die houding ervoor dat de ander zijn stinkende best doet om jouw aandacht te winnen! Hieronder leggen we je in het kort uit hoe het nou komt dat jij zo aantrekkelijk wordt als je onbereikbaar bent voor de ander.

Hij of zij gaat over je nadenken...

Mysterieus, zo komen mensen over als ze onbereikbaar lijken te zijn. Reken er maar op dat jij daarmee jouw kansen op de datingmarkt vergroot! Heb je gedatet met een leuke meid of vent en je merkt dat de date na afloop wat afstandelijk wordt, dan ga je juist over die persoon nadenken. Je vraagt je af of je wel leuk genoeg voor degene bent of dat je misschien iets verkeerds hebt gedaan. Je bedenkt allemaal redenen waarom je zo weinig meer van hem of haar hoort. Je gaat dus over je date nadenken! En des te meer je over hem of haar nadenkt des te groter is de kans dat je gevoelens gaat ontwikkelen...

Dingen die niet mogen zijn juist interessant...

Als kind weet je nog maar al te goed dat juist de dingen die door je ouders verboden werden des te interessanter werden! En bij volwassenen werkt dat principe net zo. Onbereikbare liefdes kan je vergelijken met iets wat je nooit zult krijgen en dus eigenlijk met iets waar je vanaf moet blijven. Betrek dat laatste eens op jezelf en probeer onbereikbaar over te komen... Gegarandeerd dat dŠn juist iedereen jouw aandacht wil winnen.

Onbereikbaar zijn betekent dat je onafhankelijk bent

Jij hebt anderen niet nodig om je gelukkig te voelen. Als je onbereikbaar overkomt op anderen (nogmaals: overdrijf dit niet!) dan laat je eigenlijk iets van jezelf zien, namelijk dat je onafhankelijk bent. En mensen die dat uitstralen worden vele malen aantrekkelijker bevonden dan vrijgezelle mensen die ingaan op de eerste de beste avances.