info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > mannen tonen interesse met daden in plaats van woorden
Mannen tonen interesse met daden in plaats van woorden
maandag 6 maart 2017, 13:55 uur
bloemen
Geen woorden maar daden... Mannen doen er goed aan om hun interesse in vrouwen te tonen met daden in plaats van woorden. Vertel niet hoe leuk je haar wel niet vindt, hoe verliefd je wel niet bent en hoeveel ze voor je betekent. Maar laat het haar zien! Graag voorzien we je van wat tips daartoe.

Waarom je zonder woorden maar met daden meer bereikt

Daden zeggen gewoonweg veel meer dan woorden. Toon jouw genegenheid en zorg ervoor dat zij zich speciaal voelt. Vrouwen willen graag op een voetstuk gezet worden en dat bereik je niet met alleen woorden. Daarbij is het uitspreken van je liefde voor haar ook een beetje 'gevaarlijk'. Want daarmee neem je in één keer voor haar alle spanning weg. Vrouwen houden ervan om geheimen te ontrafelen. Elke vrouw die omgaat met een man zal zich vroeg of laat afvragen of hij iets voor haar voelt en gaat ze op zoek naar bewijzen die dat bevestigen... Nu moet je weten dat vrouwen daar letterlijk verslaafd aan kunnen raken en vroeg of laat kan ze aan niets anders meer denken dan aan hem. Als jij een vrouw eerlijk opbiecht dat je haar leuk vindt, dan loop je kans om afgewezen te worden omdat ze nog niet zover was. Door je affectie voor haar in daden om te zetten is het ook meteen mogelijk om te peilen in hoeverre ze iets voor jou voelt!

Alles begint bij aandacht geven

Je kunt haar zonder woorden toch enorm veel duidelijk maken. Hoe? Door haar gewoon veel aandacht te geven. Probeer bij hij in de buurt te komen of te blijven en geef haar het gevoel dat ze speciaal voor je is. Wees vriendelijk voor haar en laat haar merken dat je om haar geeft. Vooral veel tijd met haar doorbrengen is de beste manier om haar te leren kennen maar ook om een echte band op te bouwen.

Breng tijd met haar door

Probeer op alle mogelijke manieren, zonder dat het benauwend of stalkerig op haar overkomt, zoveel mogelijk tijd met haar door te brengen. Daarmee laat je zien dat je haar prettig gezelschap vindt. Heeft ze ergens hulp bij nodig? Wees dan de eerste die de helpende hand biedt. Er zijn veel manieren te bedenken om in haar nabijheid te kunnen zijn.

Behandel haar met heel veel respect

Behandel haar als het kostbaarste wat je hebt. Ga heel respectvol met haar om, wees altijd eerlijk (ook als ze eens om je mening vraagt of adviezen nodig heeft) en geef aandacht aan haar sterke punten.

Geef de juiste complimenten

Geef haar op zijn tijd eens een compliment die ze nog nooit eerder heeft gehad. Complimenten geven is een vorm van flirten alleen moet je wel voorkomen dat het 'slijmerig' overkomt. Complimenten geven over het uiterlijk moet je voorkomen. Geef haar liever eens een compliment over een karaktereigenschap die je aantrekkelijk vind of over iets waarvoor ze veel moeite heeft moeten doen.

Maak haar zoveel mogelijk aan het lachen!

Vrouwen houden enorm van mannen met humor. Ben jij gezegend met een flinke dosis humor? Dan moet het niet moeilijk zijn om de vrouw van je dromen aan het lachen te maken. Is ze eens in een verdrietige bui? Of is ze wat somber gestemd? Probeer haar aan het lachen te krijgen. Daarmee geef je eigenlijk aan dat je het vervelend vind dat ze verdrietig of somber is. Je laat zien dat je om haar geeft...

Plaag haar

Vrouwen plagen is... kusjes vragen! Plagen is een duidelijke vorm van flirten. Deel met regelmaat wat plaagstootjes uit. Ze zal het waarderen en (als ze jou leuk vindt) jou maar al te graag terug plagen! Daarmee is direct het spel begonnen.

Raak haar aan

Aanraking is erg belangrijk in een relatie. Door haar regelmatig aan te raken zal ze daarmee vertrouwd raken. Onbewust vinden mensen die elkaar aanraken aantrekkelijker en leuker. Probeer het aanraken voorzichtig op te bouwen en doe het natuurlijk ook op de juiste momenten. Bijvoorbeeld wanneer je een woord extra kracht wilt bijzetten of wanneer je haar een compliment geeft. Begin met een zacht tikje op haar hand of schouder. Later kan je haar eens een vriendschappelijk klopje op haar knie of been geven. Neem ook altijd afscheid met een knuffel. Bouw de aanrakingen langzaam op totdat het voor haar helemaal vertrouwd voelt.