Magazine

Webshop: Klium.be, bekroonde webwinkel voor professioneel gereedschap

Klium noemt zichzelf “de grootste MRO-winkel van België en Nederland”. En MRO staat voor “Maintenance, Repair en Operations”. Mochten die termen nog wat te vaag zijn: je kan er terecht voor bijna alle soorten gereedschap, variërend van hamers en beitels tot boormachines en hogedrukreinigers. Het assortiment bevat naar eigen zeggen 100.000 artikelen van meer dan 60 A-merken, waarvan een deel rechtstreeks geleverd wordt uit hun eigen magazijn in Hasselt. En dat is goed nieuws voor elke klusser: of je nou een vakman bent of een doorgewinterde doe-het-zelver. Want goed en betrouwbaar gereedschap is onontbeerlijk.

 

Groot aanbod

 

Wat meteen opvalt op Klium.be is het overweldigend grote aanbod producten. Die zijn gesorteerd op merk en daar moet je wel wat in thuis zijn. Aangezien wijzelf gezegend zijn met twee linkerhanden, en dus zelden of nooit een boormachine of zulks ter hand nemen, struinen we er al snel wat doelloos rond. De zoekfunctie biedt echter prima uitkomst.

 

 

Power tools

 

Klium is partner en distributeur van grote ‘power tools’-merken als Bosch, Metabo, Festool en Makita. Ze verkopen hun hele gamma inclusief boorhamers, cirkelzagen, slijpmachines en draadloze accumachines. Daarnaast vind je er een breed scala handgereedschap, meetgereedschap en lagers, maar ook veiligheidskleding en onderhoudsproducten.

 

Promoties

 

Klium heeft iedere dag verschillende producten in promotie. Op dit moment staan bijvoorbeeld Bosch Blauw-machines aan zeer lage prijzen in hun virtuele etalage. Verder zijn de Facom Deals zeker de moeite. Dat zijn meer dan 600 professionele handgereedschappen aan de laagste prijs.

 

 

Levertijden

 

We zeiden al dat Klium een groot aantal producten zelf op voorraad heeft. Als je die vóór 16.00 uur bestelt, heb je ze morgen al in huis. Desgewenst kan je ze afhalen op één van de 1250 postpunten van Bpost. Hebben ze een product niet in eigen voorraad, dan staat er de gemiddelde levertijd bij. Die bedraagt meestal ergens tussen de 7 en de 12 dagen.

 

Awards

 

Klium viel al enkele malen in de prijzen. Zo won het bedrijf in 2016 een prestigieuze Thuiswinkel Awards Publieksprijs XS. Het was voor het eerst in twaalf jaar dat een Belgische webwinkel deze “e-commerce-Oscar van de lage landen” in de wacht wist te slepen. In eigen land won Klium dit jaar een BeCommerce Award. De webshop is vanzelfsprekend ook voorzien van het BeCommerce Label, het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet.

 

www.klium.be

Laatste reacties