Magazine

Webshop: So Baggy, voor elke gelegenheid een tas

Voor elke gelegenheid is er wel een tas: een clutch voor tijdens een feestje, een laptoptas voor het werk, of een XL-bag-in-bag die je volstouwt en mee op uitstap neemt. So Baggy is de plek waar je al die tassen onder één online dak vindt. Maar je kan er ook terecht voor portefeuilles, smartphonecovers en speciale accessoires. Snuisterplezier gegarandeerd!

 

Assortiment

 

Christopher en Kel waren zelf zeer fervente online shoppers voordat ze in september 2014 So Baggy startten. Ze kochten quasi alles online; alleen voor portefeuilles en handtassen moesten ze de deur nog uit. Dus besloten ze dat gat in de markt maar zelf te vullen. En zo ontstond een grote collectie aan handtassen en portefeuilles, die gaandeweg werd uitgebreid met allerlei soorten tassen zoals toilettassen, laptoptassen, rugzakken, sporttassen, opbergtasjes, …

 

 

Bestellen en verzenden

 

Als je je tas op werkdagen vóór 16.00 uur bestelt, heb je deze meestal de volgende dag nog in huis. Bij aankopen vanaf € 40 is de verzending bovendien gratis. Als je bereid bent wat langer te wachten, kan je je bestelling ook bij een KIALA-punt afhalen.

 

Cadeaukaarten

 

Heb je nog een cadeautjeslijst af te werken? Dan heeft So Baggy ook cadeaubonnen voor je: digitale, die via e-mail verstuurd worden, of papieren cadeaukaarten waarop je zelf nog een persoonlijke boodschap kan schrijven. Die ontvang je dan in je brievenbus met een feestelijke verpakking erbij.

 

www.sobaggy.be

Laatste reacties