info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > afknappers voor mannen
Afknappers voor mannen
vrijdag 27 januari 2017, 15:55 uur
afknappende man
Vrouwen moeten niet denken dat mannen alleen maar uit zijn op seks en voor de rest alles aan en van vrouwen maar accepteren. Net zoals vrouwen hebben ook mannen hun voorkeuren. En afknappers. We zetten de grootste afknappers voor mannen op een rij.

Veel lichaamsbeharing

Ook vrouwen hebben lichaamsbeharing maar voor het blote oog is dit niet altijd zichtbaar. Maar te veel lichaamsbeharing bij vrouwen is een regelrechte afknapper voor mannen. Gelukkig zijn er veel middeltjes op de markt waarmee overtollig lichaamshaar verwijderd kan worden.

Veel ervaring in bed

Vrouwen die vaak met andere mannen het bed delen zijn in de ogen van mannen 'hoerig' of 'sletterig'. Terwijl mannen, als het aankomt op hun liefdesleven, er juist mee pronken. Oneerlijk, lijkt ons. Maar toch kan je als vrouw al die bedervaringen maar beter voor je houden. Je prijst je daarmee namelijk uit de markt...

Fitgirls en dieetgoeroes zijn onaantrekkelijk

Vrouwen die alleen maar bezig zijn met hun lichaam of met afvallen en eten, die vinden mannen over het algemeen niet zo aantrekkelijk. Met een goed figuur is natuurlijk niets mis! Maar overdrijf het niet. Gespierde vrouwen zijn voor het mannelijk geslacht echt niet aantrekkelijk.

Te assertieve vrouwen en carrièreplanners

Stiekem zoekt de man nog altijd een vrouw voor wie hij kan zorgen en die zijn bescherming zoekt. Te assertieve vrouwen komen op mannen over als snibbig, krengig of arrogant. Gelukkig hebben vrouwen tegenwoordig dezelfde rechten als mannen, ook als het aankomt op werk. Maar (te) goed gebekte carrièrevrouwen en workaholics, daar zit de Vlaamse man nog niet echt op te wachten...

Voetbalexperts

Voetbal is nog altijd het domein van de man. Als vrouwen doen alsof ze er niets van begrijpen, dan wordt dat gewaardeerd. Vrouwelijke voetballiefhebbers vallen beduidend minder in de smaak. Stiekem zijn de meeste mannen gewoon nog erg ouderwets.