Magazine

Belgian Art: online Belgische kunst ontdekken

Ben je op zoek naar een fraai schilderij of ander een ander soort kunstwerk, dan hoef je niet per se de deur uit. Op Belgianart.be kan je digitaal werken bewonderen van Belgische kunstenaars, en deze desgewenst kopen of huren. Ben je zelf kunstenaar, dan is deze website de manier om jou en je werk in de kijker te zetten.

 

Kunst ontdekken

 

Via dit platform voor uitsluitend Belgische kunstenaars, kunstorganisaties en kunstgalerieën kan je een groot aanbod aan Belgische kunst ontdekken. Wanneer je een account aanmaakt, kan je kunstwerken tot favoriet maken, of kunstwerken ontdekken via de handige swipe-functie.

 

Kunst kopen, huren of bekijken

 

Vind je het ultieme kunstwerk, neem dan makkelijk contact op met de kunstenaar om het kunstwerk te kopen, te huren of om het kunstwerk eens bij de kunstenaar thuis te gaan bekijken. De website biedt tevens een overzicht van recente exposities die het bezoeken waard zijn.

 

 

Voor kunstenaars

 

Kunstenaars kunnen abonnementen kiezen waarmee een grote groep kunstliefhebbers bereiken aan een lage kostprijs. Voor slechts € 9,99 per jaar kan je een portfolio plaatsen die tot vijftig kunstwerken kan bevatten.

 

www.belgianart.be

Laatste reacties