Magazine

Alles over Netflix op Netflix in België

Wat is het aanbod van Netflix in België? Welke films en series zijn er deze week nieuw? Welke titels verdwijnen er binnenkort? Wat zijn de beste titels? Hoe kan je de weergave van ondertitels aanpassen? Hoe kan ik Netflix bekijken in het buitenland? Allemaal vragen waar zowel Netflix-nieuwelingen als -fanaten weleens mee kampen. Natuurlijk is er de officiële Netflix-website, maar wil je specifiek op België toegespitste informatie, dan is er de ‘officieuze fan- en informatiesite’ Netflix in België.

  

Aanbod

 

Netflix in België houdt voortdurend een vinger aan de pols als het gaat om Netflix-aanbod in België. Je vindt er de nieuwste en beste titels. Zo zijn dit momenteel de tien populairste titels op het platform.

 

De site houdt ook voor je bij welke titels zijn geschrapt. Recentelijk zijn dat bijvoorbeeld de actiefilm Hotel Artemis, de Vlaamse comedy Safety First, de oorlogsfilm Hacksaw Ridge van Mel Gibson, en de speelfilms District 9 en The Holiday.

 

En ook nog

 

Maar Netflix in België biedt nog meer interessants voor de aan Netflix verslingerde. Zo zijn er nieuwtjes, kijktips, handige hacks, en een overzicht van te verschijnen films en series.

 

Netflixinbelgie.be

Laatste reacties