Magazine

Nieuw voor Tinder-betalers: leesbevestiging en Super Boost

Tot voor kort was het in Tinder niet mogelijk om te zien of je gesprekspartner je bericht gelezen heeft, zoals dat bijvoorbeeld in WhatsApp, met de blauwe vinkjes, wel kan. Maar voor betalende Tinder-gebruikers (Plus en Gold) is die optie binnenkort eindelijk beschikbaar. Een andere noviteit voor betalende abonnees is Super Boost, een manier om superveel views op je profiel te krijgen.

  

Leesbewijzen

 

Als je een Tinder Plus of Tinder Gold-abonnement hebt, kan je binnenkort leesbewijzen voor individuele chats aanzetten, zodat je kan zien of je gesprekspartner een bericht wel of niet heeft gelezen. Wel hebben alle gebruikers, ook niet-betalende, de mogelijkheid om leesbewijzen voor hun eigen berichten uit te schakelen. Als je chatmaatje dat heeft gedaan, krijg je dus nog steeds geen leesbevestigingen, ook al ben je betalend lid. Standaard zullen de leesbewijzen echter ingeschakeld staan.

 

Super Boost

 

Een tweede nieuwe functionaliteit is Super Boost, een uitgebreide versie van de reguliere Boost. Bij de Super Boost wordt het profiel van de gebruiker aan honderd keer meer mensen getoond dan normaal gesproken. Als dat geen respons oplevert! Tinder spreekt van “de ultieme Tinder-hack”.

 

Het is nog niet bekend wat de Super Boost gaat kosten. Een reguliere boost kost bij Tinder € 4,49, Tinder Plus kost € 9,99 per maand en Tinder Gold kost € 32,99 per maand.

 

De nieuwe snufjes moeten meer mensen over de streep trekken om voor Tinder in de buidel te tasten.

Laatste reacties