Magazine

8 online winkels voor je slaapkamer

Slaap is belangrijk: een goede nachtrust zorgt voor herstel van geest en lichaam, zodat je de volgende dag weer fris en monter van start kan. Toch besteden we vaak te weinig aandacht aan onze slaap. Zo begint een gezonde nachtrust met een goed gefaciliteerde slaapkamer. En je hoeft daar je deur niet eens voor uit: de volgende acht Belgische webwinkels zijn gespecialiseerd in bed en toebehoren.

  

Sleepworld

 

Op Sleepworld.be gaat een wereld voor je open aan mogelijkheden voor je slaapkamer. Je vindt er een groot assortiment boxsprings, bedden, matrassen, bodems, kussens en dekbedden. Maar je kan er ook terecht voor allerlei toebehoren, zoals nachttafels, kleerkasten, badtextiel, spiegels, tapijten en verlichting. De hoofdzetel van Sleepworld.be is in Zwijnaarde, maar ze baten ook 22 fysieke winkels uit in Vlaanderen en Brussel.

 

 

Beter Bed

 

Slapen wordt tegenwoordig nog door te weinig mensen gezien als een pijler voor een gezonder en fijner leven. Beter Bed wil dan ook van iedereen een slaapkop maken, in de goede zin des woords. Beter Bed werd begin jaren 80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken in Nederland. In 2011 opende de eerste Beter Bed-winkels in België. Inmiddels zijn dat 16, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Maar je kan ook winkelen vanuit je luie zetel — of bed zelfs.

 

 

Donsdeken.be

 

Donsdeken.be is sinds 2007 een vertrouwd webadres voor een hoogwaardig donsdeken. Ze noemen zichzelf het best bewaarde slaapkamergeheim van België, ook al opereert deze webwinkel vanuit Nederland. Het voordeel van dons is dat het licht is en warmte goed vasthoudt. Op Donsdeken.be vind je veel verschillende donsdekens, die van elkaar verschillen met betrekking tot onder meer de warmteklasse, het type dons — eendendons dan wel ganzendons —, het donspercentage en de vulkracht van het dons. Dompel je onder in het dons en krijg desgewenst online advies op maat bij jouw investering in langdurig slaapcomfort.

 

 

Fijnbeddengoed.be

 

Op Fijnbeddengoed.be kan je je vergapen aan dekbedovertrekken, lakens, hoeslakens, moltons, spreien, kussenslopen, (sier)kussens en badtextiel van hoge kwaliteit en van de betere merken. De webshop, actief sinds 2011, levert vanuit het Nederlandse Tilburg, maar draagt wel het Belgische webwinkelkeurmerk van BeCommerce. Verzending is gratis vanaf aankopen van 75 euro.

 

 

Sleepy

 

Sleepy kwam in 2020 als beste matras uit de bus kwam bij Test Aankoop. Het bijzondere aan dit matras is dat je het aan twee kanten kan gebruiken: ofwel zacht, ofwel steviger. Verdraaid goed slapen, klinkt het dan ook bij Sleepy. Als je online bestelt heb je het matras binnen 48 uur in huis en mag je tot maar liefst 120 nachten proefslapen. Niet tevreden betekent geld terug. Je kan het matras trouwens ook in de fysieke winkels van Sleepworld uitproberen.

 

 

Dorsoo

 

Op zoek naar ergonomisch bed, matras of hoofdkussen? De Dorsoo-adviseurs helpen je op weg naar een gezonde en ondersteunende nachtrust. Het ACTIVE+ bed van Dorsoo is een ergonomisch slaapsysteem dat automatisch met je meebeweegt terwijl je slaapt en actieve steun biedt. In de webshop, te vinden op shop.dorsoo.be, kan je terecht voor accessoires om jouw bed en slaapkamer nog aangenamer te maken.

 

 

Bosmans Slaapcomfort-center

 

Bosmans Slaapcomfort-center is de uitgeslapen beddenwinkel in Heist-op-den-Berg waar je alles haalt voor een goede nachtrust: zowel bedden, bodems en matrassen als frisse ideeën voor de aankleding van je slaapkamer. Je koopt er ook waterbedden. Aan de webwinkel van Bosmans werden zowel het BeCommerce-keurmerk als het Unizo E-commerce Label toegekend, zodat je in goed vertrouwen online zaken kan doen.

 

 

Emma Matras

 

Emma Motion is het eerste matras dat wordt aangestuurd door Artificial Intelligence-technologie. Deze wordt gebruikt om jouw slaaphouding te herkennen en de hardheid continu aan te passen voor een optimale ondersteuning in elke positie. Deze aanpassingen helpen de uitlijning van jouw wervelkolom en nek te behouden, zodat je rug altijd perfect wordt ondersteund. Maar Emma biedt ook ‘gewone’ matrassen, waarvan Emma Original in 2019 werd uitgeroepen tot beste matras in de test door Test Aankoop (90x200cm). Voor alle matrassen die in de webwinkel worden aangeboden geldt dat je 100 nachten mag proefslapen.

 


Dit is een redactioneel artikel. Het bevat geen affiliate-links.

 

Laatste reacties