Magazine

Gezondheid en verzorging: de 7 beste webshops

Ook voor het kopen van producten op het gebied van persoonlijke verzorging, gezondheid, make-up en parfum hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Ons land telt namelijk heel wat online drogisterijen, parfumerieën en apotheken, zowel voor haar als voor hem. Wij zetten de beste voor je op een rijtje.Easycosmetic

 

Easycosmetic is een fraai vormgegeven website met een grote keuze aan parfums, verzorgingsproducten en make-up. “Wie ergens anders meer betaalt, is zelf schuld”, klinkt het. Topmerken zijn tot maar liefst 55% voordeliger, beweert het bedrijf. En inderdaad, een kleine steekproef toont aan dat de parfums wat goedkoper zijn dan elders.

 

 

24pharma

 

Met meer dan 30.000 schoonheid-en verzorgingsproducten en voorschriftvrije geneesmiddelen is 24pharma een van grootste online apotheken van België, erkend door het FAGG. Gratis levering via afhaalpunt vanaf besteding van 39 euro.

 

 

Planet Parfum

 

Al vijftig jaar lang is Planet Parfum een referentie in de parfumerie en selectieve cosmetica. Het merk telt ondertussen 100 verkooppunten en heeft ook een webshop, waar je naast parfums ook terecht kan voor make-up, gezichts-, lichaams- en haarverzorging, en accessoires. Er is ook een sectie voor mannen.

 

 

Newpharma

 

Bij haar oprichting in 2008 was Newpharma de eerste apotheek in België die geneesmiddelen zonder voorschrift en parafarmaceutische producten online verkocht. Vandaag biedt de website, erkend door het FAGG, plaats aan ruim 1.700 merken en 39.000 farmaceutische en parafarmacetische producten.

 

 

ChristoPHAR

 

ChristoPHAR is de online apotheek van Apotheek Sluizeken Gent, erkend door het FAGG. Alle bestellingen worden door Apotheek Sluizeken Gent nagekeken, verwerkt en verzonden. Gratis levering vanaf 39 euro.

 

 

Parfumerie.be

 

Parfumerie.be biedt een grote collectie parfums en huidverzorging voor zowel dames als heren. Bij elke bestelling kan je gratis samples uitkiezen. Vóór 23.45 uur besteld, betekent morgen in huis.

 

 

Drogisterij.net

 

Drogisterij.net behoort al 20 jaar tot de grootste online drogisten van Nederland en Vlaanderen. Je vindt er een uitgebreid assortiment persoonlijke verzorging, gezondheid, make-up en parfum. Boven de 40 euro gratis bezorging.

 


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties