Magazine

Perfectioneer je selfies met YouCam Perfect

Selfies, ze verschijnen op social media met de regelmaat van de klok. We gaven je onlangs al een pak do’s en don’ts om rekening mee te houden bij het maken van fotografische zelfportretten. Ben je toch nog niet helemaal tevreden over je selfie – bijvoorbeeld vanwege die wal onder je oog of misschien vanwege je hoofd in totaal, dat een fractie smaller zou mogen – dan is er gelukkig nog de app YouCam Perfect van Cyberlink. Deze foto-editor biedt tal van oplossingen om jouw selfie helemaal top te maken!

 

Selfie-editing

 

YouCam Perfect begint je al te helpen nog voor je je selfie genomen hebt. Zo kan je een filter uitkiezen, zoals je die kent van op Instagram bijvoorbeeld, de auto beautify-optie aanzetten die je foto automatisch mooier maakt, of de timer instellen.

 

Wanneer je foto eenmaal getrokken is, kan het aanpassen pas echt beginnen. Je kan bijvoorbeeld starten met het gladder maken van je huid, verdergaan met het veranderen van je gezichtsvorm en afsluiten met je imperfecties weg te werken. En wat dacht je van het verwijderen van storende achtergrondobjecten? Een selfie in je rommelige kamer ziet er zo meteen helemaal anders uit!

 

Uiteraard biedt YouCam Perfect naast deze selfie-opties ook enkele standaard features die je terug kan vinden in elke foto-editing-app. Je kan je kiekje onder andere wat bijsnijden, een kader toevoegen of zelfs je gezicht in een mooie achtergrond plaatsen.

 

Verander in een supermodel

 

Wat pas echt tot de verbeelding spreekt, is de optie om jezelf wat groter te maken. Wanneer je een foto trekt waar je hele lichaam opstaat, kan je met een simpele swipe je benen een paar centimeter langer maken. Een handig hulpmiddeltje geeft je bovendien instructies om ervoor te zorgen dat alles wel in proportie blijft. Ideaal dus voor iedereen die al jaren droomt van de benen van Naomi Campbell of Claudia Schiffer!

 

 

De app is over het algemeen heel erg handig in gebruik, maar sommige features vragen wel wat oefening om ze echt goed onder de knie te krijgen. Je eerste selfies gaan dus misschien nog niet helemaal top zijn, maar na een paar keer oefenen steken jouw foto’s gegarandeerd boven die van je vrienden uit.

 

YouCam Perfect is gratis en in het Nederlands beschikbaar in Google Play en in de App Store.

Laatste reacties