Magazine

Altijd perfect op de foto? Twee gouden tips!

Sta je nooit eens stralend op de gevoelige plaat? In tegenstelling tot al die like-kanonnen die je op Instagram voorbij ziet komen? Misschien denk je dat je niet fotogeniek bent. Wij geloven echter van wel. Gewoon deze twee gouden poseertips opvolgen en de likes vliegen je om de oren!

 

Tip 1: toon je beste kant

 

Til je hoofd iets op en draai subtiel naar je beste kant. Beweeg dan je kin iets naar beneden en je bent in positie. Als je geen duidelijke beste kant hebt, kies dan voor de linkerkant van je gezicht. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat emoties aan deze kant vaak beter zichtbaar zijn. Door iets te draaien komt bovendien je kaaklijn beter uit.

 

Tip 2: knijp je ogen dicht (een beetje toch)

 

Het schijnt dé truc te zijn van Hollywood-sterren om altijd goed op een foto te staan: squinchen, oftwewel een klein beetje je ogen dichtknijpen. Doe dat alleen met je onderste oogleden; je bovenste oogleden hou je ontspannen. En doet het zeker niet te hard, want dan oogt het onnatuurlijk en mogelijk belachelijk. Het is een kleine ingreep, maar de resultaten zijn verbluffend! Kieken maar!

 

Laatste reacties