Magazine

Webshop: Luxury For Men, voor de man die alles al heeft

De naam van deze webwinkel uit Antwerpen zegt al genoeg: hier kom je niet voor doorsnee artikelen. Bij Luxury For Men draait het om unieke of exclusieve producten. Die niet eens per se duur hoeven te zijn. Hoewel de shop dus een bepaalde ‘niche’ bedient is het aanbod er groot: speciale armbandjes, exclusieve parfums en dranken, stijlvolle riemen, dassen of manchetknopen, chique kookgerei, stoere reisaccessoires, vernuftige homeware en luxe verzorgingsproducten. En nog veel meer. It’s a man’s world, op Luxuryformen.com, maar de helft van de bezoekers is vrouwelijk. Voor hen is de site immers een prima plek om een niet-afgezaagd cadeau voor manlief te scoren.

 

Liefde voor mooie dingen

 

“Luxury For Men is er voor iedereen die klaar is voor anders en beter. Voor veeleisende levensgenieters, urban adventurers en stijlvolle wereldburgers”, omschrijft Luxury For Men op niet mis te verstane wijze zijn doelgroep. De webwinkel wordt beheerd door een Antwerps team van merchandisers, designers, ontwikkelaars en marketeers: “Een erg diverse groep mensen met één gemeenschappelijke drive: de liefde voor mooie dingen.”

 

 

Geschenkideeën

 

Luxury For Men heeft naar eigen zeggen veel vrouwelijke bezoekers. Dat komt doordat de site flink inzet op het vinden van hét cadeau voor je partner. Om dat te vergemakkelijken is er onder meer een Gift Finder (veel Engels op de site, maar dat komt ook door de internationale focus) en een top-30 van populairste cadeaus. Ook biedt men kant-en-klare geschenkpakketten, meest met alcoholische dranken erin. Bestellingen worden steevast gratis in een luxe cadeauverpakking geleverd.

 

Buitenland

 

De site is online sinds najaar 2015 en de zaken lijken goed te gaan. Er wordt inmiddels al aan gans Europa én de Verenigde Staten geleverd. België en Nederland zijn niettemin het voornaamste afzetgebied. Voor die landen geldt vanaf €75 gratis verzending, altijd binnen 48 uur na je bestelling (mits geplaatst voor middernacht).

 

Inspiratieplatform

 

Behalve een webshop wil Luxury For Men ook een ‘inspiratieplatform’ zijn. Het productassortiment is dat wellicht an sich al, maar er is bijvoorbeeld ook een blog, waarop je inspirerende en ook wel praktische tips vindt. Over het vinden van de perfecte riem bijvoorbeeld.

 

Budget

 

Ook met een kleiner budget kom je hier en daar leuke producten tegen op Luxury For Men. Houd in het algemeen niettemin rekening met een wat hogere prijsklasse.

 

www.luxuryformen.com


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties