info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > hoe houd je een prille relatie goed?
Hoe houd je een prille relatie goed?
vrijdag 27 januari 2017, 12:01 uur
new love
Stel: Je hebt een tijdje afgesproken met een leuke man of vrouw en het klikt nu z goed dat jullie niet meer zonder elkaar kunnen. De verliefdheid heeft geleid tot een relatie en dat willen jullie dolgraag zo houden. Maar hoe blijft een prille relatie goed? Is de liefde voor elkaar, echte liefde, voldoende? Tot op zekere hoogte wel, maar een relatie vraagt om meer dan elkaar beminnen. Vier tips voor een duurzame en toch passionele relatie.

1. Een eigen leven leiden

Uiteraard is het erg belangrijk om bij elkaar te zijn en samen dingen te ondernemen. Zo leer je elkaar goed kennen. Maar het is een verkeerde gedachte om helemaal voor hem of haar te gaan en alles achter je te laten. Probeer een eigen leven te leiden en maak daarin k plaats voor je vriend of vriendin. Stort jij je volledig op een nieuwe partner? Dan kan dat erg benauwend op die partner overkomen. Alsof jouw eigen leven je niets waard is...

2. Geef haar/hem de ruimte

Een eigen leven leiden betekent ook dat je dezelfde ruimte moet gunnen aan je partner! Geef en gun elkaar in alles de tijd en ruimte. Dat zal jullie relatie ten goede komen. Het is alleen maar prettig voor beiden als jouw vriend of vriendin een sociaal netwerk heeft.

3. Blijf aan je aantrekkingskracht werken

Ook in een relatie is het belangrijk om aantrekkelijk te blijven voor je partner. Daar laten veel stelletjes helaas steken vallen, met als gevolg dat een relatie al snel saai wordt en voorspelbaar. Blijf daarom je best doen om aantrekkelijk te blijven voor je partner.

4. Elkaar een eerlijke kans gunnen

In een nieuwe, prille relatie is het belangrijk om elkaar een eerlijke kans te gunnen. Vergelijk hem of haar niet met je ex-geliefde. Begin niet aan een nieuwe relatie wanneer je vervelende gebeurtenissen uit een vorige relatie nog niet verwerkt hebt. Want ook daarmee geef je de ander geen eerlijke kans! Leer ook elkaar te vergeven. Praat eventuele ruzies nog dezelfde dag uit en verklaar hem of haar elke dag opnieuw de liefde!