info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > hoe zorg je ervoor dat het daten leuk blijft?
Hoe zorg je ervoor dat het daten leuk blijft?
maandag 30 januari 2017, 11:01 uur
afknappende man
Wanneer en met wie was je eerste afspraakje ooit? Waarschijnlijk kan je van een eerste date nog alles herinneren. Je weet waar jullie waren en wat jullie deden. Misschien was je toen erg zenuwachtig maar de kans is groot dat je nu nog met plezier terugdenkt aan die date! Zo moet je ook proberen om de dates op dit moment te benaderen. Plezier hebben met elkaar is het toverwoord. Maar hoe zorg je ervoor dat vervolgafspraakjes met een leuke meid of jongen net zo plezierig verlopen als de eerste? Kortom: hoe zorg je ervoor dat het daten leuk blijft?

Mannen van Vlaanderen: verberg je gevoelens voor haar

Het klinkt een beetje tegenstrijdig, vooral als je haar erg leuk vindt en het op je lippen brandt... maar verklaar haar niet al op de tweede of derde date de liefde! Verberg je gevoelens voor haar. Voor het waarom zul je het vrouwenbrein moeten leren begrijpen. Vrouwen houden ervan om mysteries te ontrafelen en puzzels op te lossen. Naarmate jullie vaker met elkaar omgaan en met elkaar afspreken, zal ze jou steeds leuker gaan vinden. Ze gaat het steeds toffer vinden om over jou te fantaseren en ze zal zich afvragen wat jij voor haar voelt. Vrouwen worden trouwens nooit in n keer verliefd. Dat proces gaat langzamer dan bij mannen. Ben je direct open met je gevoelens voor haar? Dan is alle spanning voor haar weg en zal ze juist minder vaak aan jou denken! Dus voor alle mannen die zich afvragen wat zij kunnen doen om het daten leuk te houden: verberg je gevoelens, blijf een beetje mysterieus. Juist dan hou je de spanning erin!

Vlaamse vrouwen: zorg dat hij begint te jagen

Net zoals wij mannen aanraden om niet direct met hun gevoelens te koop te lopen, raden we datzelfde aan bij vrouwen. Alleen dan anders. Speel een klein beetje hard-to-get maar toon wel interesse in hem, anders haakt hij snel af. Zorg er in ieder geval voor dat je nooit te veel interesse toont. Laat hem denken dat hij zijn best moet doen om jou te veroveren! Je zult merken dat hij dan alles in het werk stelt om indruk op jou te maken. Door hem zo nu en dan een compliment te geven en vooral veel om zijn grappen te lachen, stimuleer je hem daarmee door te gaan. In dat stadium zal hij ook verliefd op je worden. En ook mannen hebben bevestiging nodig. Als je hem echt leuk vindt en gevoelens voor hem begint te ontwikkelen, dan mag je gerust een stap verder gaan en hem bijvoorbeeld vertellen dat jij je bij hem op je gemak voelt of hem graag ziet. Hij zal in deze fase jou hetzelfde toevertrouwen en dat is het moment om elkaar de liefde te verklaren!