info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > hoe laat je een man op jou jagen?
Hoe laat je een man op jou jagen?
maandag 6 maart 2017, 12:55 uur
bloemen
De Vlaamse man staat niet bepaald bekend vanwege zijn 'jagersmentaliteit'. De gemiddelde man in Vlaanderen is afwachtend en blijkt het veroveren te hebben verleerd. Wat dat betreft kunnen zij wel iets leren van Italiaanse of Franse mannen maar ook de Oost-Europese mannen zijn er niet vies van om achter de vrouwen aan te lopen. In dit artikel kom jij er als vrouw achter hoe gemakkelijk het is om mannen weer op jou te laten jagen!

Laat hem denken dat hij bepaalt

Mannen vinden het heerlijk als zij mogen bepalen wat er gebeurt. Laat als vrouw hem maar lekker in die waan en laat hem beslissingen maken. Ondertussen duw je hem voorzichtig (zonder dat hij het merkt) in de juiste richting. Zo ben je uiteindelijk toch degene die de beslissingen maakt ;)

Neem niet alle tijd voor hem

Dat je hem erg leuk vindt hoeft niet te betekenen dat je altijd tijd voor hem hebt! Reageer daarom niet altijd direct op zijn berichtjes. En wil hij (weer) met je afspreken, laat dan doorschemeren dat je het druk hebt. Jij hebt ook je eigen leven. Hij zal dan alle moeite moeten doen om het voor elkaar te krijgen met jou af te spreken. Wil hij een vriendin die dag en nacht voor hem klaarstaat en altijd direct reageert op zijn berichtjes? Dan kan hij beter een hond nemen.

Laat hem denken dat je in trek bent

Laat op subtiele wijze doorschemeren dat jij in trek bent bij andere mannen! Misschien is dat ook zo maar laat hem in elk geval zien dat jij aan aandacht geen gebrek hebt. Des te meer jij je laat omringen door andere mannen, des te meer hij beseft dat hij jouw hart moet veroveren. Deze tactiek wordt door veel vrouwen zeer succesvol toegepast. Het is dé manier om mannen op jou te laten jagen. Werkt het niet? Dan is hij niet de ware voor jou of hij ziet het onvoldoende in jou zitten. Het kan ook zijn dat het een onzeker type is. Mannen die afhaken omdat ze denken dat ze toch geen kans maken... daar heb je weinig aan!

Maak hem niet onzeker

Je mag mannen gerust een beetje testen. Dat doe je bijvoorbeeld door hem te laten denken dat je in trek bent bij meerdere mannen. Alleen dan kom je erachter hoeveel moeite hij voor jou wil doen. Maar maak hem niet onzeker! Je kan hier namelijk ook te veel in doorschieten en alleen maar praten over leuke dates die je onlangs hebt gehad met andere mannen, bijvoorbeeld. Als je met hem datet dan praat je niet over andere mannen maar richt jij je aandacht op hem. Als hij jou vraagt of je ook met andere mannen afspreekt, dan mag je daar gerust een beetje geheimzinnig over doen. Vertel hem bijvoorbeeld dat je over aandacht niet te klagen hebt.

Kom een tikkeltje mysterieus over

Mannen zijn net als vrouwen best nieuwsgierig. Ze lijken vooral te kicken op vrouwen om wie een zweem van mysterie lijkt te hangen. Vertel daarom niet direct alles over je familie, vrienden, werk of studie. Laat niet meteen het achterste van je tong zien. Een gesloten houding stoot af maar je mag gerust een aantal zaken verzwijgen waar je liever nog niet over praat. Stelt hij een vraag waarop je nu nog geen antwoord wilt geven? Zeg dan eerlijk dat je daar liever op een later moment over praat. Reken er maar op dat hij dat stiekem best interessant zal vinden... Hij zal achter dat mysterie willen komen en weer snel met je willen afspreken! Hij gaat op jou jagen...

Doe alsof je niet verliefd bent!

Mannen vinden het vreselijk als een vrouw al direct haar gevoelens laat zien. Vind je hem leuk? Laat hem dat vooral niet merken! De lol is er anders snel voor hem af. Hij wil juist het gevoel hebben dat hij jouw hart moet veroveren. Kijk hem daarom niet verliefd in de ogen en overlaad hem niet met complimenten. Geef hem op zijn tijd wat aandacht maar doseer het. Reageer niet direct op zijn Whatsappjes of Facebook-berichten. Hij zal echt flink aan de bak moeten gaan om een tweede of derde date te forceren.

Flirten

Mannen vinden het opwindend als vrouwen met hen flirten. Maak grapjes over hem, daag hem uit, flirt met hem. Hij zal zijn best moeten doen om mee te gaan in het spel. Je geeft met flirten een signaal af dat je wel degelijk openstaat voor contact. Je triggert hem en hij zal dat zeker beantwoorden. Veel mannen zijn diep in hun hart best onzeker en wachten eerst op een bevestiging voordat ze in actie komen...