info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > is hij verliefd op jou?
Is hij verliefd op jou?
dinsdag 14 maart 2017, 15:33 uur
liefdesschaduwen
Is hij tot over zijn oren verliefd op jou? Of vindt hij jou alleen maar leuk en aardig en niet meer dan dat? Mannen zeggen vaak dat vrouwen niet te peilen zijn maar ook mannen kunnen er wat van, als we de vrouwen mogen geloven. Mannen gedragen zich vaak minstens zo mysterieus in de liefde als vrouwen. In dit artikel laten we jou zien dat het echter niet zo moeilijk is om erachter te komen of hij iets voor jou voelt of niet.

Mannen en vrouwen uiten hun verliefdheidgevoelens soms op een totaal andere manier. Daarbij interpreteren we bepaalde gedragingen, signalen en woorden zodanig dat we gevoelens van verliefdheid bij een ander vaak niet eens opmerken. Je kunt daardoor erg onzeker worden en gaan twijfelen of hij wel iets voor jou voelt. Hieronder hebben we 10 signalen opgelijst waaruit je kunt afleiden dat hij verliefd op jou is.

Beantwoordt zijn gedrag aan alle onderstaande verliefdheidkenmerken? Dan is hij overduidelijk stapelverliefd op jou! Zijn er minstens 7 van de 10 kenmerken van toepassing op hem? Dan is hij waarschijnlijk verliefd op jou maar probeert hij dit nog enigszins te verbergen. Kennelijk wil hij eerst zien te achterhalen wat jij voor hem voelt. Vind je minder dan 7 kenmerken van verliefdheid bij mannen bij hem terug? Dan vindt hij je waarschijnlijk een erg toffe meid maar is hij nog niet verliefd. Maar wat niet is dat kan nog komen...

De 10 tekenen van verliefdheid bij de man:

1. Jij bent voor hem zijn prioriteit
2. Hij plaagt je graag maar geeft je ook veel complimenten
3. Hij zoekt veel oogcontact met je
4. Tijdens het praten raakt hij je vaak even aan
5. Jouw mening is voor hem heel belangrijk
6. Hij maakt graag tijd voor je vrij en geeft aandacht aan jou
7. Hij belt je soms zomaar op, zonder reden
8. Wat opvalt is dat hij alles wat je zegt onthoudt
9. Soms betrekt hij jou opeens in zijn plannen voor en dromen over de toekomst
10. Hij wil graag dat je zijn vrienden leert kennen

3 signalen om op te letten

Blijf je toch wat twijfelen over zijn gevoelens voor jou? Let dan eens op de volgende, vooral non-verbale, signalen:

Houding
Als een man jou meer dan leuk vindt, dan kan hij geen genoeg van je krijgen. Weet je niet zeker of hij jou leuk vindt of verliefd op je is? Dan kan je daar al snel achterkomen. Observeer hem eens als je met hem praat. Neemt hij een luisterende houding aan en laat hij jou uitpraten? Merk je aan hem dat hij het leuk vindt om naar je te luisteren? Zelfs als je het over de meest onzinnige dingen hebt? Dan mag je er zeker van zijn dat hij gewoon erg graag in jouw nabijheid is en dat je geen gewone vriendin voor hem bent maar meer dan dat!

Lachen
Merk je dat als hij in jouw nabijheid is hij veel lacht en wel van oor tot oor? En dat hij als je met hem in gesprek bent zelfs lacht op de momenten dat er eigenlijk niet iets grappigs gebeurt? Dan is dat een duidelijk teken dat hij verliefd is. Hij straalt gewoon als je bij hem bent. Niet alleen mannen gedragen zich op deze manier. Want ook vrouwen gedragen zich precies zo!

Gedrag
Als mannen verliefd zijn of worden dan beginnen ze zich vaak anders te gedragen. Zelfs wanneer je hem al een tijdje kent. Misschien gedraagt hij zich wat zenuwachtig of nerveus. Of hij praat minder of juist veel meer dan normaal. Sommige mannen worden opeens veel grappiger en gevatter, terwijl weer andere mannen wat onbeholpen of zelfs stuntelig overkomen. Als een man zich anders begint te gedragen zodra jij in zijn buurt bent... dan kan het niet anders of hij vindt jou erg interessant!