Magazine

FlightsFrom.com: ontdek alle lijnvluchten ter wereld

Als je snel wilt opzoeken welke vluchten een bepaalde luchthaven aanbiedt, dan is FlightsFrom.com de ideale site. Ze herbergt de vluchtinformatie van alle vliegvelden ter wereld met lijnvluchten, en maakt die op een knappe manier inzichtelijk. Handig voor als je bijvoorbeeld een reisroute wilt uitstippelen, zonder dat je meteen vluchten op ticketsites moet gaan opsnorren. FlightsFrom.com toont je alleen directe vluchten, dus zonder tussenstops.

 

FlightsFrom.com werkt snel en simpel. Geef een stad of luchthaven op; de site zet automatisch de dichtst bijzijnde luchthavens in de zoeksuggesties. Vervolgens krijg je een overzicht van alle bestemmingen waarnaar de betreffende luchthaven directe vluchten aanbiedt. Die worden tevens op een landkaart gepresenteerd. Daarnaast is er een tabblad waaronder je alle vertrekkende vluchten vindt vandaag, de afgelopen dagen en van de komende dagen.

 

 

Bij elke getoonde vlucht kan je doorklikken voor de meest essentiële informatie: tijdstippen, vluchtduur en type vliegtuig. Daarnaast zit er steeds een link bij om tickets voor die vlucht te bestellen, want de site moet natuurlijk ook geld verdienen. Die links leiden steevast naar prijsvergelijker Kiwi.com (voorheen Skypicker).

 

www.flightsfrom.com

Laatste reacties