Magazine

Webshop: Bohero: koken, tafelen en wonen in stijl

Hedendaags en toch tijdloos, functioneel, maar steeds met een vleugje design… Dat is, in een notendop, de stijl van Bohero, online winkel in functionele designartikelen voor in en rond het huis. Bakgerei, bestekken, dienbladen, kaarshouders, vazen, zeepdispenders, vuurkorven, … op Borhero.be vind je het allemaal. De in 2013 opgerichte webshop uit Deinze werd naar eigen zeggen “ontwikkeld om een inspirerend, boeiend en uniek alternatief te bieden voor het traditioneel winkelen”.

 

Collecties

 

Om die missie te verwezenlijken koos Bohero voor gerenommeerde internationale merken als Eva Solo, Iittala, LindDNA en Vitra. Maar de site biedt ook enkele Belgische collecties, zoals het servies van Serax en de ovenschotels van Pascale Naessens. “De producten op onze website werden door ons persoonlijk geselecteerd omwille van hun kwaliteit, functionaliteit en sensationele looks,” aldus zaakvoerder Hellen Vanluchene. Het grote assortiment is opgedeeld in de luiken ‘Koken’, ‘Tafelen’, ‘Wonen’, ‘Badkamer’, ‘Outdoor’ en ‘Specials’. Daarbij kan je steeds navigeren op product of op merk.

 

 

Veilig verzenden

 

Veel van de producten op Bohero.be zijn schadegevoelig, of zelfs breekbaar. Hoe weet je nou zeker dat je een schadevrij product in huis krijgt? Uiteraard zorgt Bohero voor zorgvuldige, extra beschermende verpakking van je bestelling. Maar schade tijdens de verzending is natuurlijk nooit uit te sluiten. Controleer je bestelling daarom zorgvuldig op eventuele schade. In geval van schade kan je weigeren de goederen in ontvangst te nemen en op de leverbon een opmerking te noteren. Als je een bestelling aanvaardt en je merkt later dat er toch een beschadiging is, stuur dan zo snel mogelijk, digitaal, enkele foto’s daarvan naar Bohero. Zij regelen vervolgens schaderapport, verzekering en retour. Gezien de honderden positieve beoordelingen op Trustpilot, zit het met de service van Bohero wel goed.

 

Bestellingen worden door Bohero in de regel binnen één tot drie werkdagen bij je afgeleverd.

 

www.bohero.be


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties