Magazine

Webshop: Light Gallery, experts in verlichting

De multinational Massive, opgericht in 1926, was in België jarenlang marktleider voor verlichtingsarmaturen. Het bedrijf was vooral gekend om zijn typische toonzalen. In 2006 werd het overgenomen door Nederlandse elektronicareus Philips. De naam Massive maakte allengs plaats voor Light Gallery. En die naam staat anno 2017 voor de nieuwste trend in verlichting, gecombineerd met nieuwe Philips-technologieën. Naast de 11 vestigingen in het land kan je het assortiment van Light Gallery ook online verkennen. Ga dus gerust eens je lichtje opsteken in de BeCommerce-gecertificeerde webshop van Light Gallery.

 

Assortiment

 

Light Gallery biedt verlichtingsarmaturen in alle prijsklassen aan, met een keuze uit meer dan 2000 verschillende armaturen in de stijlen klassiek, landelijk, hedendaags en design. Het designportfolio bevat onder meer Luceplan, Lirio by Philips en Philips Hue. Je kan het grote assortiment eenvoudig ontdekken door te sorteren op lampentype, woonruimte of stijl. Onder elk luik kan je vervolgens vele filters gebruiken om precies de verlichtingsbron te vinden naar jouw eisen en wensen.

 

 

LED-verlichting en WarmGlow

 

Naast het reguliere aanbod bevat de site van Light Gallery aparte secties voor LED-verlichting en voor WarmGlow. Dat laatste is Philips’ nieuwste innovatie in LED-technologie, waarbij je LED-lampen kan dimmen en zodoende kan omtoveren tot warme sfeerverlichting. Behalve functioneel en zuinig, kan LED-licht dus voortaan óók sfeervol zijn.

 

Service en advies

 

Light Gallery gaat prat op haar (online) klantenservice, die onder meer twee jaar garantie, mogelijkheid tot omruiling, herstelling van je armatuur en de mogelijkheid om reservestukken te bestellen omvat. Bestellingen vanaf € 50 worden gratis aan huis geleverd, maar je kan ze ook afhalen in een Light Gallery-winkel. Die zitten onder meer in Gent, Hasselt, Brugge en Kortrijk. Als een echte speciaalzaak kan Light Gallery je ook van professioneel advies voorzien bij het maken van een ‘lichtplan’. Al is dat vooral interessant voor bijvoorbeeld architecten en installateurs.

 

www.lightgallery.com


De webshops in deze rubriek worden besproken onder onafhankelijke redactie. Surfplaza heeft geen commerciële banden met de betreffende winkels.

Laatste reacties