Magazine

Tip: een Instagram-bericht of -verhaal opnieuw posten

Heb je op Instagram een interessant bericht gezien dat je zou willen delen in je verhaal? Of wil je een verhaal van iemand anders opnieuw posten in je eigen verhaal? Leer dan in dit artikel welke mogelijkheden je daartoe tot je beschikking hebt.

  

Een Instagram-bericht opnieuw plaatsen in een verhaal

 

De meeste Instagram-berichten die door openbare accounts zijn gemaakt, kunnen worden gedeeld als onderdeel van je Instagram-verhaal, zodat je volgers ze kunnen zien. Je doet dit als volgt:

  1. Open de Instagram-app en zoek het bericht dat je wilt delen.
  2. Tik op het papieren vliegtuigje > Bericht toevoegen aan je verhaal.
  3. Het bericht verschijnt nu ingesloten in een nieuw Instagram-verhaal. Je kan nu de gebruikelijke gifs, tekst en muziek toevoegen.
  4. Tik op Je verhaal om te publiceren als een nieuw Instagram-verhaal.

 

Andermans Instagram-verhaal opnieuw plaatsen in een verhaal

 

Om Instagram-verhalen van anderen te delen moet aan een aantal voorwaarden zijn voldaan:

  • Het account moet openbaar zijn;
  • Op het account moet het delen van Instagram-verhalen zijn ingeschakeld;
  • Je moet getagd worden in het verhaal.

 

Wanneer je bent getagd in een Instagram-verhaal, ontvang je een DM om je op de hoogte te stellen. Als het account dat jou tagt openbaar is en het delen van hun inhoud toestaat, zou je een link in het bericht moeten zien; om dit verhaal opnieuw te posten in een nieuw verhaal voor je eigen account, tik je op Dit aan je verhaal toevoegen.

 

Een Instagram-verhaal opnieuw posten als je niet bent getagd

 

Officieel is het niet mogelijk om iemands verhaal opnieuw te posten als je er niet in getagd bent. Maar je kan natuurlijk wel een screenshot van het verhaal maken en dit opladen naar een nieuw verhaal.

 

Op dezelfde manier kan je schermopname gebruiken om een ​​Instagram-verhaalvideo op te nemen en die video vervolgens opnieuw in je eigen verhaal te plaatsen.

 

Een video- of fotobericht opnieuw posten op Instagram

 

Er is geen ingebouwde manier om foto’s of video’s opnieuw te posten op Instagram. Om deze beperking te omzeilen, moet je een app van derden downloaden, zoals Regrammer voor iOS en Regrann – Repost for Instagram.

Laatste reacties