Magazine

Tip: gebruik Tinder op je computer dankzij de webversie

Wist je dat je Tinder ook kan gebruiken zonder de app te downloaden? Via Tinder Online komen de potentiële matches tot je in de webbrowser van je desktop-pc, laptop of mobiele telefoon. De webversie is oorspronkelijk gemaakt voor gebruikers met weinig opslagruimte op hun telefoon. Maar ze kan ook heel handig zijn voor als je onopgemerkt achter je laptop wilt Tinderen. Of voor als je op school zit en geen mobieltje mag gebruiken. Of voor als je wilt afkicken van je telefoonverslaving en dus maar via je pc eindeloos naar links en naar rechts gaat swipen. :)

  

Hoe het werkt

 

Je vindt de webversie van de populaire datingservice simpelweg op Tinder.com. Log in of meld je aan via Facebook, of via een sms met je mobiele nummer. Je moet Tinder wel toestaan je locatie te gebruiken, anders kom je niet verder. Meldingen hoef je echter niet in te schakelen. Na een korte welkomsttour kan je aan de slag.

 

Niet swipen, maar slepen

 

Wanneer je iemand wilt liken of disliken, sleep je met je muis de eventuele match naar links of naar rechts in plaats van swipend met je vinger. Voor de rest werkt Tinder Online grotendeels als in de app.

 

Chatten

 

Een pluspunt van de browserversie is het ontwerp van de chatomgeving. Je kan namelijk tijdens het chatten het profiel van je match bekijken, wat met de app niet mogelijk is.

 

Laatste reacties