Magazine

Met deze jobs heb je de meeste matches op Tinder

tinder[1]Sinds de update van november worden op je Tinder-profiel ook werk en opleiding getoond, automatisch gedestilleerd uit je Facebook-profiel. Dat kan, naast je foto’s en introductietekst, van invloed zijn van het aantal matches dat je genereert. Nu deze functionaliteit een aantal maanden in zwang is, heeft Tinder een lijst gecompileerd van beroepen die de meeste swipes naar rechts opleveren. Mocht het dus wat tegenvallen met het aantal matches, dan moest je misschien eens een andere job overwegen.

 

De lijst bij de mannen wordt – hoe niet verrassend – aangevoerd door ‘piloot’. Ook ondernemer, brandweer, arts en leraar doen het goed bij de swipende tegenpartij. Personal traner, financieel adviseur, politie-agent en militair dan weer een heel pak minder.

 

Mannen lopen vooral warm voor een fysiotherapeute, interieurdesigner of onderneemster. Stewardessen en verpleegsters blijken veel minder in de smaak te vallen, als relatiemateriaal toch.

 

De complete lijst – overigens gebaseerd op het gedrag van louter Amerikaanse Tinderaars – is als volgt.

 

tinder-jobs

 

Ben je bang dat jouw beroep swipes naar links teweegbrengt? Dan kan je het van je Tinder-profiel verwijderen via ‘Info bewerken’. Liegen over je beroep gaat niet, tenzij je dat ook op Facebook doet. Van job veranderen lijkt ons dan echter nog een betere optie.

Laatste reacties