info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > verliefd op een foute man
Help! Ik ben verliefd op een foute man
dinsdag 17 jan 2017, 15:44 uur
foute man
'Help mij! Ik ben verliefd op een foute man, wat moet ik doen?' Dit is een veelgehoorde klacht op datingforums van vrouwen die telkens weer vallen voor de charmes van de zogenoemde 'foute man'. Ze tuimelen er iedere keer wr in. Maar niet zonder reden. Want deze mannen oefenen schijnbaar een onweerstaanbare aantrekkingskracht op vrouwen uit. Lieve mannen daarentegen zijn veel minder geliefd omdat ze voorspelbaar zijn en soms zelfs oersaai. Meer informatie over foute en lieve mannen vind je hieronder. Voor veel vrouwen blijkt ons artikel een eyeopener te zijn en ze begrijpen eindelijk waarom ze telkens weer de verkeerde keuzes maken.

Lieve mannen onaantrekkelijker?

Lieve mannen zijn voor veel vrouwen als partner uitermate geschikt voor langdurige relaties. Het leven zit boordevol onzekerheden. Met een lieve man weet je echter waar je aan toe bent. Hij staat altijd voor je klaar en zal niet snel een slippertje maken. Maar als het aankomt op daten met lieve, aardige mannen of kortstondige relatieavonturen, dan blijkt de lieve man ongeschikt. Hij is zo verschrikkelijk aardig maar ook saai. Je windt hem met gemak om je vingers en hij is allang blij dat hij aandacht krijgt van jou. Graag trekt hij met jou op. Hij wil niets liever dan bij jou zijn. Hij vaart niet zijn eigen koers maar houdt rekening met wat jij leuk vindt. Alles gaat in overleg.... Je voelt het al aankomen: saaiheid ten top! Spannend zal het met hem niet worden. De vonken vliegen er niet vanaf. Wil je snel trouwen, een mooi huis hebben en kinderen krijgen? En geloof je in huwelijkse trouw? Dan is dit type man voor jou echter erg geschikt.

De foute man echter staat voor avontuur

Dit is geen pleidooi voor de 'foute’ man. Wel is het belangrijk om zijn eigenschappen te noemen (in plaats van te roemen) zodat je weet waarom je telkens weer voor deze mannen valt als een baksteen. De foute man is meestal eigenwijs en gaat lekker zijn eigen gang. Hij heeft veel vrienden met wie hij graag de tijd doorbrengt. Uitgaan is wel aan hem besteed. Dan krijgt hij veel aandacht van andere vrouwen. Je vertrouwt hem wel maar toch kijk je wel eens stiekem op zijn telefoon, op zoek naar eventuele berichtjes van andere vrouwen... Deze mannen houden van spanning, avontuur en je hoeft niet op zijn schouder uit te huilen als je even in een mindere periode zit. Wel zal hij jou beschermen ten koste van alles! Hij heeft voor jou gekozen omdat je erg aantrekkelijk bent en waarschijnlijk vanwege de seks. Met hem is elke dag weer anders... Begrijp je nu waarom je telkens weer voor deze mannen valt?