logo info (at) surfplaza.be
Kanalen:  webgids · nieuws · magazine · gezond en fit · online games · shopping
Populair: 
tv-gids · online tv kijken · radio luisteren · youtube filmpjes downloaden · filmbesprekingen · films kijken
Digitale televisie haarscherp je huiskamer in
 Je bevindt je hier: startpagina > webgids > digitale tv
Digitale TV Weblog
Bijna dagelijks nieuws omtrent de diverse providers en zenders, technische ontwikkelingen, de kijkcijfers, handige links en meer. Een bookmarkje waard voor de DTV-kijker.
http://digitaletv.wordpress.com
Aanbieders.be
Vergelijk de prijzen van digitale televisie. Aanbieders.be zet de abonnementen overzichtelijk voor je naast elkaar.
http://www.aanbieders.be/internet/digitale-tv/
Forento.be
Op Forento.be kan je naast financiële producten ook aanbieders van digitale tv vergelijken op prijs, kwaliteit en mogelijkheden. .
http://www.forento.be/digitale-tv-vergelijken/
Aanbieders in Vlaanderen
Belgacom TV
Het digitale-tv-aanbod van Belgacom, met uitgebreide online zender- en programma-informatie. Belgacom TV is er overal waar je een snelle ADSL-lijn kan krijgen en dat is intussen in meer 90 % van ons land het geval.
http://www.belgacomtv.be
Telenet Televisie
Meer dan 75 tv-zenders, deels in High Definition-beeldkwaliteit, live pauzeren, opnemen en terugspelen (met een HD Digicorder), programma's op aanvraag, én een interactieve tv-gids zijn de belangrijkste wapenfeiten van Telenets digitale tv-aanbod.
http://telenet.be/nl/digitale-tv
TV Vlaanderen
Verzorgt een digitaal aanbod van Vlaamse, Nederlandse, internationale en special interest-zenders die via een eenvoudige satellietset overal te ontvangen zijn. De uitzendingen vinden plaats via SES-ASTRA, Europa's grootste aanbieder van satelliet-tv.
http://www.tv-vlaanderen.be
SNOW
Digitale tv, internet en vaste telefonie van KPN/Base. SNOW heeft een zenderaanbod dat standaard iets beperkter is dan dat van Telenet of Belgacom, maar biedt je meer mogelijkheden om je aanbod te personaliseren.
http://www.snow.be
Billi
Alternatieve provider, die web-tv biedt. De BilliBox is een decoder waarmee je televisie streamt via het internet. Je kan huidige je internetabonnement bij Telenet, Belgacom of een andere operator behouden.
http://www.billi.be
Numericable
Digitale televisie, HD-televisie en Video On Demand voor inwoners van Brussel.
http://www.numericable.be/tv.html
VOO
Biedt internet, telefonie en televisie via de kabel in enkele Brusselse gemeenten.
http://www.voo.be/nl/tv/
Mobiel tv-kijken
Stievie
Met de Stievie-app kan je op je tablet of smartphone (iOS of Android) kijken naar 10 Vlaamse zenders (VRT, VMMa en SBS). Zowel live als uitgesteld tot een week terug. Kost 10 euro per maand (per apparaat!).
http://www.stievie.be
Yelo TV
Met Yelo van Telenet kan je overal in je huis tv-kijken op je tablet of smartphone. (Voorlopig) gratis voor Telenet-abonnees.
http://yelotv.be
TV Overal
TV Overal is een optie op het tv-abonnement van Belgacom, waarmee je meer dan 40 tv-zenders kan bekijken op je smartphone, tablet en/of pc/mac.
http://www.belgacom.be/nl/particulieren/producten-en-diensten/televisie/tv-overal.html
Programma-aanbieders
VRT
Met een abonnement op Net Gemist kan je onbeperkt meer dan 45 programma's van één, Canvas en Ketnet bekijken tot zeven dagen na uitzending. Geen zin in een abonnement, probeer dan Ooit Gemist (betalen per programma).
http://www.vrt.be/digitale-televisie/
  Gerelateerd
online tv kijken radio luisteren tv-gids films kijken
  Randlinks
VMMa iWatch
Bekijk eender welk programma uit het aanbod van VTM, KANAALTWEE en JIM. Zelfs al zijn die programma's niet eerder op televisie uitgezonden.
http://www.iwatch.be
Copyright © Startpagina Surfplaza.be, 2001-2017 · Privacy policy & contact