Magazine

De 10 vreemdste datingwebsites

In de begindagen van het internet hadden datingsites een bedenkelijke reputatie. Vanuit de donkere krochten van het wereldwijde web hebben deze sites zich inmiddels een weg gebaand naar het daglicht. Be2, Parship, Match2Me: veel mensen troffen hun lief op deze of een van de talrijke andere datingwebsites. Inmiddels ontmoet één van elke zes stellen elkaar op een datingsite. Saillant detail: zij trouwen gemiddeld twee keer vlotter dan personen wier liefdeswegen zich niet op de digitale snelweg kruisten. Wellicht mede doordat online ontmoetingsoorden steeds geavanceerder worden en niet zelden met wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstesten werken. Daarnaast komen er steeds meer gespecialiseerde sites. Voor senioren of hoger opgeleiden bijvoorbeeld. Maar ook voor eh… minder alledaagse doelgroepen. Voor excentriekelingen die op z'n zachtst gezegd 'bijzondere' eisen stellen aan hun toekomstige partner. Een zoektocht in de uithoeken van het web leverde een lijst op van met tien, op z'n zachts gezegd, curieuze datingwebsites. Blijkt maar weer eens dat op elk potje een dekseltje past.

 

Mai Otaku

 

Mai Otaku ('My Otaku') is gespecialiseerd in dating voor anime-fans, liefhebbers van Japanse animatie- en tekenfilms die zich het liefst ook uitdossen als de figuren uit de filmpjes. Omdat er een grote variatie in genres is, beschikt de site over een speciaal koppelsysteem, dat de juiste 'match' bewerkstelligt. Hai!

 

 

Mullet Passions

 

Er bestaat een site voor mensen met een passie voor de ergste aller haardrachten: het matje, dat tot ons afgrijzen weer na lange afwezigheid is teruggekeerd in het straatbeeld. Op Mullet Passions kunnen mannen en vrouwen op zoek naar een partner met een spatlap in hun nek. Tot onze verbazing blijken er ook vrouwen te behoren tot groeiende groep die hun matje met trots dragen. In Iran is er kortelings een richtlijn uitgevaardigd voor haardrachten voor mannen, die het matje verbiedt. Die Ahmadinejad is voor één keer zo'n kwaaie nog niet.

 

 

My Free Implants

 

Ben je op zoek naar een groeizame investering? Op My Free Implants kan je investeren in de boezem van hopelijk je toekomstige vriendin. Je kan online een bedrag doneren dat ten goede komt aan de nu nog cup A van de één of andere vrouw met een cup D-wens. En dan maar hopen dat de Pamela Anderson in kwestie je 'eeuwig dankbaar' is, aldus de site. Ook op deze website genoeg succesverhalen, in de vorm van voor/na-foto's. Blijkt toch wel een stevige investering te zijn! Maar voor je het weet gaat iemand anders met het rendement aan de haal…

 

 

Vampire Passions

 

Eerlijk is eerlijk: van Vampire Passions krijgen we een beetje de kriebels, en zeker geen lentekriebels. Deze website is bedoeld voor mensen met een vampierfetisjisme. Opmerkelijk gegeven: je kan in je profiel opgeven of je een bloeddorstige of niet-bloedconsumerende vampier bent, en je kunt zelfs zoeken naar mensen met dezelfde smaak qua bloedgroep. Bon appetit. Kortom, een site voor mensen die 'daar zou ik mijn tanden wel eens in willen zetten' wat té letterlijk nemen. Brrr.

 

 

Positive Singles

 

Vergeet wat we hebben gezegd over de vorige website, want Positive Singles geeft een nieuwe dimensie aan het woord 'bizar'. Neen, de site is niet bedoeld voor optimisten, maar voor mensen die… positief getest hebben op geslachtsziekten, hiv of aids. In het keuzemenu kun je kiezen uit een twaalftal seksueel overdraagbare aandoeningen. Heb je chlamydia of syfilis? Eén van de ruim 600 duizend andere geregistreerde leden is vast op zoek naar jou, getuige de 60 duizend succesverhalen op de site. Tja, als je soa matcht met die van je partner, kan je in elk geval niets nieuws oplopen.

 

 

Second Love

 

We hebben er ook eentje die zich specifiek op de Benelux richt: Second Love. De dienst ging drie jaar geleden van start in Nederland en niet lang daarna in Vlaanderen. Ze richt zich op mensen die monogaam 'ook wel erg monotoon vinden'. Mensen die níet single zijn, maar wél  willen flirten. Mensen die een relationele sleur willen afwenden door af en toe buitenshuis op avontuur te gaan. Nou ja, het zal je wel duidelijk zijn: Second Love is er voor mensen die willen vreemdgaan.  Een nogal controversiële site derhalve, maar daarom niet onsuccesvol. Wel typisch zo'n site die je beter uit je geschiedenis kan wissen, met cookies en al.

 

 

Meet an Inmate

 

Meet an Inmate is een paradijs voor vrouwen die op badboys vallen. Of mannen die op 'bad girls' vallen. De slagingskans is groot, aangezien gevangenen bepaald niet kieskeurig zijn. En zeg nou zelf: zou jij een drie meter hoog hek, prikkeldraad en gewapende bewakers tussen jou en de liefde van je leven laten in staan? Natuurlijk begint de relatie als een penvriendschap, maar wie weet wat er buiten de gevangenismuren voor iets moois kan opbloeien! Wat wij missen is de optie om te zoeken op soort misdaad waar de gevangene voor is veroordeeld. Er zijn immers vele soorten bad.

 

 

Diaper Mates

 

Diaper Mates is bedoeld voor, je raadt het al, volwassenen met een voorliefde voor… luiers. Ben jij een volwassen broekenplasser op zoek naar een broekenpoeper van 18-80? De site telt ook 32 Belgische leden, dus sla je slag! Wereldwijd registreerden zich ruim 12 duizend leden, het merendeel mannen.

 

 

The Ugly Ball

 

De datingsite voor lelijkerds mag in dit lijstje uiteraard niet ontbreken. Op The Ugly Ball draait het om schoonheid… die van binnen zit.

 

 

The Atlasphere

 

Op The Atlasphere kunnen bewonderaars van de Russissch-Amerikaanse novellist Ayn Rand, auteur van de bestsellers The Fountainhead en Atlas Shrugged, met elkaar in contact komen. En nu maar hopen dat er geen site komt voor liefhebbers van Stephenie Meyer, schrijfster van die enge vampierboeken!

 

Laatste reacties