Magazine

Maak nieuwe vrienden met Wink

Er bestaan heel wat datingapps, gericht op het vinden van een liefdesrelatie. Maar wat nu als je ‘enkel’ op zoek bent naar nieuwe vrienden? Om gezellig mee af te spreken en bijvoorbeeld leuke dingen mee te ondernemen. Wel, dan kan je een beroep doen op Wink, een mobiele app gericht op het vinden van maatjes. Niet alleen in België, maar ook in het buitenland. Voor je het weet heb je een adresje langs een zonnig strand te pakken!

 

Hoe werkt het?

 

In de basis werkt Wink hetzelfde als Tinder: je krijgt profielen te zien met informatie en foto’s. Deze profielen kan je goed- of afkeuren door te swipen. Alleen zijn ze niet bedoeld voor romatiek of ‘fun’, maar voor het vinden van vriendschappelijke relaties.

 

Belangrijkste element van de profielen zijn de interesses. Als je op basis daarvan matches kan maken heb je een mooi fundament voor een vriendschap.

 

Heb je een match? Dan kan je diegene toevoegen op Snapchat en daar verder chatten.

 

In binnen- en buitenland

 

Je kan Wink ook op buitenland instellen en zodoende long distance-vriendschappen maken. Bijvoorbeeld een game-maatje aan de andere kant van de wereld, of iemand die in de buurt van jouw aanstaande vakantieadres woont.

 

Puur voor vriendschappen?

 

Wink is bedacht voor vriendschappen maar de systematiek is hetzelfde als datingapps. Daardoor kan het zijn dat je mensen tegenkomt die toch op zoek zijn naar ‘meer’. Mochten ze je ongewenste foto’s sturen dan kan je zo’n persoon natuurlijk gewoon blokkeren.

 

Misschien mondt een vriendschap wel uit in een liefdesrelatie. Ook niet verkeerd natuurlijk.

 

Download Wink voor iOS of Android.
 

Laatste reacties