Magazine

Zoek de Bentley op de meest gedetailleerde landschapsfoto ooit

bentley-dubai-zoomIn zijn nieuwste advertentie trakteert Bentley ons wederom op een zoekplaatje om ‘u’ tegen te zeggen. Nadat het luxe automerk vorig jaar al een extreem gedetailleerde panoramafoto van de Golden Gate-brug in de strijd gooide, doet het daar nu een flinke schep bovenop met een extreem gedetailleerde foto van de haven van Dubai. Met 57,7 gigapixels is het kiekje naar eigen zeggen de meest gedetailleerde landschapsfoto ooit. En ook nu valt er weer een Bentley te spotten, namelijk de Flying Spur. Zoomen maar!

 

Het duizelingwekkende beeld werd samengesteld uit 1.825 afzonderlijke foto’s, die elk genomen werden vanaf de Cayan Tower, een van de hoogste wolkenkrabbers in Dubai. Dat viel volgens de Daily Mail nog niet mee, want op een hoogte van 264 meter kreeg het camerasysteem te maken met een hitte van 40 graden Celsius, die een waas creëerde, en winden van 25 kilometer per uur.

 

 

 

Om de foto’s samen te voegen, maakte Bentley gebruik van dezelfde technologie waarmee de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA foto’s van de Curiosity-rover op Mars samenstelt. Goeie reclamejongens daar, bij Bentley!

 

http://www.bentleymotors.com/en/apps/look-closer.html

Laatste reacties