info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > gebroken hart? de app mend helpt je er vanaf
Gebroken hart? Deze app helpt je er vanaf
vrijdag 17 maart 2017, 12:01 uur
mend
We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Een definitieve breuk met een geliefde. Natuurlijk kwam de scheiding niet zomaar uit de lucht vallen, maar toch mis je je ex. Het liefste kruip je in je bed en laat je het huishouden voor wat het is. Eten? Geen zin. Iets gaan doen? Waarom eigenlijk. Uitgebreid je hart luchten? Ja, je vrienden en familie zien je aankomen, dat heb de afgelopen weken al heel wat keertjes gedaan. Maar wacht, tegenwoordig bestaat er toch zowat overal een app voor? En jawel, er bestaat ook een app die je kan helpen om de donkergrijze dagen na een liefdesbreuk door te komen: Mend.

Liefdesverdriet verwerken

Mend is ontwikkeld door Elle Huerta uit Los Angeles. Toen haar relatie op de klippen liep speurde ze heel internet af. Ze ging op zoek naar adviezen en ervaringsverhalen. Ze baalde ervan dat ze niets nuttigs kon vinden. Dan maak ik er mijn missie van, dacht ze: "Ik ga mezelf en andere helpen om liefdesverdriet te verwerken." Ze begon met het verzamelen van informatie en onderzoeksgegevens, lanceerde de website letsmend.com en ontwikkelde een app. Wil je niet in je liefdesverdriet blijven hangen, bezoek dan de website en download de gratis proefversie van de Mend-app.

Hoe werkt het?

Mend wil het verhaal achter de liefdesbreuk graag horen en lezen. Om je te stimuleren de liefdesbreuk te verwerken krijg je iedere dag een vraag. Het antwoord daarop kun je schrijven in je persoonlijke blog. Ook stuurt Mend je regelmatig geluidsbestandjes, korte berichten en quotes. Als je denkt dat je helemaal alleen staat in je verdriet, bezoek dan de online Mend-groep. In deze besloten groep worden ervaringen gedeeld, adviezen gegeven en kan je lezen en reageren. Met deze app kun je de dagen na de scheiding en de verwerking daarvan goed bijhouden. Zit je er even doorheen, dan is er 24/7 online advies aanwezig.

mending

Abonnement

Mend is er vooralsnog alleen voor iOS-gebruikers. Er is een gratis proefversie van een week. Wil je de app blijven gebruiken, dan kun je kiezen voor een abonnement van één maand, drie maanden of een jaar. De website letsmend.com is gekoppeld aan de app. Daarop vind je naast ervaringsverhalen en adviezen ook handige tips.