Magazine

Tip: je Facebook-nieuwsovericht verbergen

Heb je schoon genoeg van je Facebook-nieuwsoverzicht? Je weet wel, die wirwar van repeterende advertenties, afgezaagde memes, en futiele berichten van vage bekenden, waar je op één of andere manier tóch hopeloos verslaafd aan bent? Dan hebben een Chrome-extensie voor je die de rust in je leven en je hoofd zal doen weerkeren. Met News Feed Eradicator tover je je nieuwsoverzicht in een handomdraai om in een oase van leegheid.

 

Quotes

 

Helemáál leeg zal je Facebook-startpagina niet zijn: de News Feed Eradicator verbergt weliswaar je complete nieuwsoverzicht, maar geeft je er een inspirerende quote voor terug.

 

Desgewenst kan je zelf quotes toevoegen. Je kan de quote-weergave ook uitschakelen en genieten van het grote niets.

 

 

Het handige aan deze extensie is dat je alle overige Facebook-functionaliteiten intussen gewoon kan blijven gebruiken, maar dan zonder overgeleverd te zijn aan de hectiek van je newsfeed.

 

Extensie toevoegen en verwijderen

 

De extensie werkt alleen in Google Chrome en je kan haar hier downloaden en ook net zo snel weer verwijderen, mocht je je nieuwsoverzicht toch weer tot leven willen wekken.

 

Extensies verwijderen kan trouwens ook in de instellingen van Google Chrome, bij chrome://extensions/.

 

Hardere maatregelen

 

De News Feed Eradicator is een softer alternatief voor de meer radicale anti-Facebook-maatregelen: je account deactiveren of verwijderen.

Laatste reacties