info[]surfplaza.be
Dating Magazine
de lusten en lasten der liefde
Je bevindt je hier: startpagina > webgids > dating > magazine > samen wandelen op je eerste date doet wonderen
Wandelen op je eerste date doet wonderen
maandag 16 jan 2017, 12:55 uur
wandelen
Ben je single en op zoek naar leuke date-ideeën voor een aanstaand afspraakje? Dan hebben we voor jou één belangrijk advies: maak het jezelf niet te moeilijk en ga met hem of haar aan de wandel! Wandeldaten is een zeer ontspannende manier om de ander beter te leren kennen. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je samen bijvoorbeeld een historische stadswandeling maken of een strandwandeling of een natuurgebied verkennen. Samen wandelen op een eerste date doet wonderen. Over de voordelen daarvan vertellen we jou hieronder meer!

Rustgevend én romantisch tegelijk

Samen wandelen op een date, dat klinkt toch eigenlijk iets voor oudere vrijgezellen...? Het tegendeel is waar! Je ontmoet elkaar in een ontspannende setting waarbij je niet het gevoel hebt dat je moet presteren. Nodig hem of haar daarom uit voor een ontspannende wandeling. De natuur oefent op alle mensen rust uit en een bepaalde aantrekkingskracht. En met de juiste benadering kan het zelfs romantische gevoelens losmaken. Een strandwandeling is een cliché maar doet het altijd goed. Het strand en de zee zijn uitgestrekt. Dat nodigt uit tot luchtige, positieve gesprekken. Terwijl je met een boswandeling het omgekeerde bereikt. De zilte zeelucht, de wind, de vergezichten en het geluid van de branding... Sla een arm om hem of haar heen en je doel is bereikt.

Stadswandeling heeft ook voordelen

Een korte stadswandeling maken is ook een goede manier om je date beter te leren kennen. Het voordeel daarvan is dat je altijd wel openingen hebt voor leuke gesprekken. Een wandeling maken door een historisch stadscentrum is sowieso interessant. Het voordeel van wandelen door de stad op een eerste date is dat het ongedwongen is. Het ligt er minder dik bovenop dat jullie serieus aan het daten zijn. En zijn jullie het wandelen zat? Dan sluit je het af met een drankje of lunch in een gezellige zaak. Als je beweegt dan maakt het lichaam zogenaamde 'gelukshormonen' aan. Je voelt je vrolijker en dit zal je onbewust associëren met degene met wie je hebt gedatet!

Wandelen door het park of in het bos en picknicken

Wil je echt zijn of haar hart veroveren op een eerste date? Ga dan wandelen en combineer dat met een romantische picknick. Picknicken in een stadspark, botanische tuin of in het bos is een leuke manier om een date te beëindigen. Zorg ervoor dat je niet teveel meeneemt en houd het bij een korte picknick. En het is een ideaal moment om eens met je date te flirten; ga lekker dicht bij elkaar zitten en deel je eten met hem of haar. Vergeet niet mee te nemen: een kleed, muziekje, bestek, servetten en iets om je hapjes en drinken koud te houden (bijvoorbeeld koelelementen).